Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα αμερικανικά ΜΜΕ έδωσαν... αλεξίσφαιρα, κράνη στους δημοσιογράφους για την ορκωμοσία Biden

Τα αμερικανικά ΜΜΕ έδωσαν... αλεξίσφαιρα, κράνη στους δημοσιογράφους για την ορκωμοσία Biden
Για να είναι ασφαλές το προσωπικό τους, η διεύθυνση των αμερικανικών ΜΜΕ έδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα ακόμη και αντιασφυξιογόνες μάσκες για παν ενδεχόμενο
Σχετικά Άρθρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες ενόψει της αυριανής (20/1/2021) ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden στην Ουάσιγκτον.
Ωστόσο σε συναγερμό δεν βρίσκονται μόνο οι Αρχές αλλά και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ που έκαναν... δώρο στους δημοσιογράφους και τεχνικούς τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό που παραπέμπει σε εμπόλεμες καταστάσεις.
Για να είναι ασφαλές το προσωπικό τους, η διεύθυνση έδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα ακόμη και αντιασφυξιογόνες μάσκες για παν ενδεχόμενο, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNN.
Οι LA Times έστειλαν για παράδειγμα ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, κράνος, γυαλιά και μάσκα στη δημοσιογράφο Sarah Wire, όπως αναφέρει η ίδια στο ρεπορτάζ.

Και ειδικά σεμινάρια!

«Οι αίθουσες ειδήσεων όπως οι Los Angeles Times έχουν διανείμει προστατευτικό εξοπλισμό και έχουν εκπαιδεύσει το προσωπικό τους με σεμινάρια για την ασφάλειά τους.
Μετά τις αιματηρές επιθέσεις την 6η Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο από ταραξίες- υποστηρικτές του Trump που οδήγησαν στον θάνατο πέντε ατόμων, οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης