Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Στην Σμύρνη ψήφισε ο Yildirim – Στην Άγκυρα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Kılıcdaroglu

Τουρκία: Στην Σμύρνη ψήφισε ο Yildirim – Στην Άγκυρα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Kılıcdaroglu
Τι δήλωσαν ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τουρκίας, B. Yildirim, και  ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Kemal Kılıcdaroglu
Στην Σμύρνη ψήφισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τουρκίας, B. Yildirim, ενώ στην Άγκυρα ψήφισε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Kemal Kılıcdaroglu.
Ειδικότερα, ο B. Yildirim ψήφισε στις 11:00 το πρωί έφτασε σε κάλπη στην Σμύρνη , σε σχολή που φέρει το όνομα της μητέρας του, κάνοντας και σύντομη περιήγηση εντός αυτής, ενώ αποχωρώντας  δήλωσε ότι «σήμερα εκλέγουμε πρόεδρο και βουλευτές με το νέο σύστημα.
Εύχομαι να είναι προς όφελος της χώρας. Οι εκλογές διεξάγονται σε γιορτινό δημοκρατικό κλίμα».
Στην Άγκυρα, στις 11:10 το πρωί ψήφισε στην Άγκυρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Kemal Kılıcdaroglu., μαζί με την σύζυγό του.
Ο Kılıcdaroglu σε δηλώσεις του ανέφερε ότι μετά έναν κουραστικό μαραθώνιο σήμερα είμαστε στην κάλπη, προσθέτοντας ότι «δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα αλλά έχουμε κάποια παράπονα σε κάποιες κάλπες».
Μάλιστα, έκανε έκκληση στους κρατικούς λειτουργούς λέγοντας «δεν είστε υπάλληλοι κανενός κόμματος αλλά του κράτους.
Σας προειδοποιώ να κάνετε το καθήκον σας χωρίς να δέχεστε πιέσεις για να μην υπάρξουν σκιές στις εκλογές και στην δημοκρατία μας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης