Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Μοναδική ευκαιρία για συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα η συνάντηση με τον Un στη Σιγκαπούρη

Trump: Μοναδική ευκαιρία για συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα η συνάντηση με τον Un στη Σιγκαπούρη
Θα συναντηθούμε, θα ιδωθούμε κι ελπίζω πως θα εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία
Ως «μοναδική ευκαιρία» να επιτευχθεί μια συμφωνία για τα πυρηνικά με τη Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε τη σύνοδο κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong Un ο Donald Trump λίγο πριν την επεισοδιακή αναχωρήσει από τη Σύνοδο των G7 στον Καναδά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι πρέπει να επιτύχει την αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου στη συνάντηση που θα έχει με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, εκτιμώντας τη δουλειά για την προετοιμασία της διάσκεψης που έχει κάνει η Βόρεια Κορέα.
«Είναι μια μοναδική ευκαιρία» η οποία «δεν θα παρουσιαστεί ποτέ ξανά», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως «έχει αληθινά πίστη» πριν από τη συνάντηση αυτή.
«Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δούμε αν είναι σοβαροί ή όχι; Πιστεύω ίσως από το πρώτο λεπτό», εξήγησε. Ωστόσο, προσπάθησε να μετριάσει τις προσδοκίες λέγοντας ότι υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να μην προχωρήσει, όμως οι περισσότερες πιθανότητες είναι η όλη διαδικασία να πάρει κάποιο χρόνο.
Τουλάχιστον, πρόσθεσε ο Trump «θα συναντηθούμε. Θα ιδωθούμε. Και ελπίζω πως θα εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον, και πως θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης