Τελευταία Νέα
Διεθνή

Manifesto Orban: Οι 5 μέθοδοι φίμωσης των πατριωτικών δυνάμεων από τη φιλελεύθερη ελίτ της Δύσης – Θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε

Manifesto Orban: Οι 5 μέθοδοι φίμωσης των πατριωτικών δυνάμεων από τη φιλελεύθερη ελίτ της Δύσης – Θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο τρίτο ετήσιο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, ο Orban περιέγραψε πέντε μεθόδους καταπίεσης που εφαρμόζουν οι φιλελεύθεροι για να φιμώσουν κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή
Στην κεντρική ομιλία του σε μια κορυφαία εκδήλωση των συντηρητικών κομμάτων,  ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban καταδίκασε τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η φιλελεύθερη ελίτ της Δύσης για να φιμώσει τους συντηρητικούς, συμπεριλαμβανομένων  της επίθεσης στο AfD μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μέσω των δικαστικών διώξεων.
Εν όψει των σημαντικών εκλογικών αναμετρήσεων σε ολόκληρη τη Δύση - συμπεριλαμβανομένων των προδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο - ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban προειδοποίησε ότι οι συντηρητικοί αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου καταστολή από τους φιλελεύθερους, οι οποίοι αντιδρούν λυσσαλέα στο ενδεχόμενο να χάσουν την εξουσία λόγω της επικείμενης πολιτικής αλλαγής.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο τρίτο ετήσιο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, ο Orban περιέγραψε πέντε μεθόδους καταπίεσης που εφαρμόζουν οι φιλελεύθεροι για να φιμώσουν την αντιπολίτευση, με τον Ούγγρο πρωθυπουργό να σημειώνει ότι ορισμένες από τις πιο προηγμένες μορφές καταστολής. συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δράσης και της παρακολούθησης εκ μέρους των υπηρεσιών πληροφοριών, έχουν ήδη αναπτυχθεί εναντίον των συντηρητικών και των πατριωτικών δυνάμεων σε ολόκληρη τη Δύση.

1. Αλλάξτε τη σημασία των λέξεων

Το πρώτο βήμα που περιγράφει ο Orbán είναι φιλελεύθερες ενέργειες που αποσκοπούν στην αλλαγή της σημασίας των λέξεων και των φράσεων προκειμένου να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, με το ζήτημα της μετανάστευσης να είναι το πιο ουσιαστικό παράδειγμα αυτής της τάσης.
«Το πρώτο βήμα των προοδευτικών φιλελεύθερων, στην κατασταλτική δράση που αναπτύσσουν είναι να κάνουν το κανονικό να σημαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ο πόλεμος είναι ειρήνη.
Αυτό λένε ακόμα και σήμερα οι προοδευτικοί: Η Διατήρηση της Ειρήνης.
Αυτό είναι το όνομα του χρηματοοικονομικού ταμείου των Βρυξελλών από το οποίο στέλνονται τα πιο καταστροφικά όπλα στο μέτωπο (της Ουκρανίας).
Η μετανάστευση είναι ένας πόρος, λένε, ενώ η εγκληματικότητα αυξάνεται, η απειλή της τρομοκρατίας  κορυφώνεται και η εμπιστοσύνη αποστραγγίζεται από τις κοινωνίες μας», επισήμανε ο Orban.
Επισήμανε ότι η Ουγγαρία μπόρεσε να αντέξει αυτή τη αλλαγή, καθιστώντας την «μοναδική σε όλη την Ευρώπη».
«Είναι το γεγονός ότι, ενώ ολόκληρη η Ευρώπη κατακλύζεται από έναν ωκεανό προοδευτικού φιλελευθερισμού, ένα συντηρητικό νησί έχει επιζήσει (στην Ουγγαρία), μία νησίδα της Διαφοροποίησης και της Αντίστασης, που αψηφά τη φιλελεύθερη παλίρροια, τις εκρήξεις των Βρυξελλών και τους τυφώνες της Ουάσιγκτον:
Όχι μόνο αψηφώντας, αλλά επιβιώνοντας, ακόμη και ευδοκιμώντας, ακόμη και πετυχαίνοντας, ακόμη και θριαμβεύοντας... ξανά και ξανά».

2. Αντιστρέψτε όλα όσα είναι φυσιολογικά

Το δεύτερο βήμα στην πορεία προς τους φιλελεύθερους να διατηρήσουν την εξουσία είναι να αντιστρέψουν οτιδήποτε είναι φυσιολογικό, συμπεριλαμβανομένων  της σεξουαλικότητας, της εκπαίδευσης, της οικογενειακής ζωής, της αγάπης για την πατρίδα και της εθνικής ομοιογένειας.
«Το δεύτερο βήμα είναι να αρχίσουμε να διαδίδουμε αυτή την αντεστραμμένη κανονικότητα με κρατικά μέσα.
Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι προβληματικός.
Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.
Όποιος διαφωνεί είναι είτε αδαής είτε τρελός.
Η αντίληψη πρέπει να είναι ότι ατο άκουσμα και μόνο (αυτών των ιδεών) θα οδηγούσε σε κάποια μοιραία καταστροφή», υπογράμμισε.
Αυτή η μέθοδος βοηθά να διαλύσει οικογένειες, να γελοιοποιήσει τις πολιτιστικές και εθνικές παραδόσεις και να ομαλοποιήσει τη συμπεριφορά που μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες θεωρούνταν κάτι παραπάνω από ανόσια, επισήμανε ο Ουγγρός Πρωτθυποργός στη διάσκεψη, προσθέτοντας ότι η φιλελεύθερη ανατροπή είχε οδηγήσει σε «καταστροφικούς ρυθμούς γεννήσεων, ραγδαία διαζύγια, διαλυμένες οικογένειες και ένα αποτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα που εστιάζει περισσότερο στην ιδεολογία παρά στα ακαδημαικά επιτεύγματα».
«Όλα αυτά είναι γόνιμο έδαφος για τα αριστερά κόμματα να ευδοκιμήσουν και να χαρακτηρίσουν τους συντηρητικούς και τους δεξιούς ως «οπισθοδρομικούς» και άξιους πολιτικής καταστολής και ακόμη και βίαιης αντιμετώπισης», είπε.

3. Καταστήστε το δικαίωμα του λόγου «απειλή για την ασφάλεια»

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργηθεί μια αύρα «κίνδυνου» γύρω από τις δεξιές και συντηρητικές απόψεις, που θα βοηθήσει το κράτος να δικαιολογήσει κάθε ενέργεια κατά των συντηρητικών.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την απεικόνιση των υποστηρικτών του Donald Trump ως τρομοκρατών ή την εξίσωση οποιασδήποτε δεξιάς άποψης με το ναζισμό.
«Σας κάνουν να πιστεύετε ότι έχετε επικίνδυνες απόψεις και ότι είστε επίσης κίνδυνος για την ασφάλεια.
Σας στέλνουν κάποιο είδος ''φύλακα της δημοκρατίας'', που στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις της κανονικότητας που κηρύττουν, και ως εκ τούτου είστε ένας ριζοσπάστης του οποίου η ελευθερία του λόγου μπορεί να περιοριστεί με ασφάλεια», είπε ο Orban.
Αυτό το συγκεκριμένο βήμα έχει γίνει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι συντηρητικοί και οι δεξιοί αντιμετωπίζουν τεράστια λογοκρισία.
Ωστόσο, ΜΚΟ και οργανισμοί, πολλοί από τους οποίους χρηματοδοτούνται αφειδώς από κυβερνήσεις, εταιρείες και δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες όπως ο Soros, εργάζονται ενεργά για να φιμώσουν και να διώξουν τους συντηρητικούς.
Όπως ανέφερε το Remix News, είναι βαθιά ενσωματωμένοι στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα και εργάζονται για την αστυνόμευση συντηρητικών σκέψεων και απόψεων.
Η δαιμονοποίηση των συντηρητικών ήταν επίσης εμφανής μόλις την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες μετά από ένα άλλο συντηρητικό συνέδριο στο οποίο ο Orbán και πολλοί άλλοι πολιτικοί υψηλού πολιτικού προφίλ μιλούσαν πολιτικοί από την Ευρώπη, ο τοπικός δήμαρχος το έκλεισε επικαλούμενος ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια.
Χρειάστηκαν οι δικηγόροι του συνεδρίου του Εθνικού Συναγερμού να εφεσιβάλουν την τελευταία στιγμή την απόφαση  στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο του Βελγίου για να διασφαλίσουν ότι το συνέδριο θα μπορούσε να διεξαχθεί για δεύτερη μέρα.

4. Ο Τύπος περνάει στην επίθεση


Στο τέταρτο βήμα, ο φιλελεύθερος Τύπος στοχεύει εσάς, συχνά προσωπικά, ενώ το κράτος μετατρέπει τους πολίτες σε όχλο πληροφοριοδοτών, προειδοποίησε ο Orbán.
«Αναπτύσσουν ακτιβιστές που χρησιμοποιούν νόμιμα μέσα για να σας φιμώσουν.
Έπειτα, τα συχνά ανώνυμα προφίλ στο διαδίκτυο έρχονται να σε καταγγείλουν στα social media, ενώ μια πληθώρα πολιτών βομβαρδίζει τα δικαστήρια και τους κρατικούς φορείς με καταγγελίες», πρόσθεσε.

5. Η κρατική καταστολή

«Και αν εξακολουθείτε να έχετε το... στομάχι για αυτό, και αν εξακολουθείτε να στέκεστε, το πέμπτο βήμα είναι να αναλάβουν δράση οι δημόσιες αρχές.
Λαμβάνουν τόσα παράπονα και καταγγελίες που είναι υποχρεωμένοι να σε ερευνήσουν, δυστυχώς, οπότε γίνονται ιδιωτικοί θεσμοί των προοδευτικών και των φιλελεύθερων», εξήγησε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
«Θα διαπιστώσουν ότι οι κατηγορίες του Τύπου, οι ανησυχίες των ‘’φρουρών της Δημοκρατίας’’ είναι βάσιμες, θα σας διώξουν και τελικά θα φιμωθείτε με κρατικά μέσα.
Αυτό κάνουν στην Ουγγαρία στις Βρυξέλλες, και αυτό κάνουν στους συντηρητικούς στις προοδευτικές, φιλελεύθερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».
Ο Orban σημείωσε ότι το ίδιο πράγμα συνέβαινε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου το δικαστικό σώμα χρησιμοποιήθηκε σε μια προσπάθεια να βγάλει τον Donald Trump εκτός προεδρικής κούρσας για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Επεσήμανε επίσης τις ενέργειες της γερμανικής κυβέρνησης κατά του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).
Λόγω των μοναδικών νόμων στη Γερμανία (εξαιτίας του παρελθόντος της) , οι αρχές μπόρεσαν να χαρακτηρίσουν το AfD ως |σίγουρη περίπτωση δεξιού εξτρεμισμού» σε βασικά ανατολικά κρατίδια.
Με τη σειρά του, αυτό δίνει στις υπηρεσίες πληροφοριών εξουσία να παρακολουθούν τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων και email, μεταξύ πολιτικών και μελών του AfD — όλα αυτά χωρίς εισαγγελικό ένταλμα.
«Αυτό συνέβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση όταν προσπάθησαν να απαγορεύσουν τον Tucker Carlson με διοικητικά μέσα.
Συμβαίνει στη Γερμανία, όπου τα πολιτικά κόμματα παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες.
Και συνέβη στη Φινλανδία όταν ήθελαν να καταδικάσουν έναν πολιτικό και έναν επίσκοπο επειδή παρέθεσαν τη Γραφή».

Μια νέα εποχή για την Ευρώπη - Το εθνικό συμφέρον

Ο Ούγγρος ηγέτης εξέφρασε, ωστόσο, την ελπίδα ότι η φιλελεύθερη παλίρροια θα μπορούσε να ανακοπεί εάν ο λαός το επιθυμεί στις προσεχείς κάλπες σε όλη τη Δύση, συμπεριλαμβανομένων των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Είπε ότι οι εκλογές θα μπορούσαν να βοηθήσουν «στο τέλος μιας άδοξης εποχής του δυτικού πολιτισμού» και να βοηθήσουν στην ήττα μιας «προοδευτικής φιλελεύθερης ηγεμονίας» που έχει χρησιμεύσει μόνο στο να φέρει «πόλεμο, χάος και αναταραχή» στην Ευρώπη, καθώς και σε μια οικονομία που καταρρέει και  κοινωνική αναταραχή.
Αντίθετα, το ευρωπαϊκό εκλογικό σώμα θα μπορούσε να ψηφίσει υπέρ ενός νέου «παγκόσμιου πνεύματος» που προωθεί την κυριαρχία του έθνους-κράτους ως βασική του αρχή.
«Σε αυτόν τον κόσμο, το εθνικό συμφέρον θα καθορίσει την κίνηση των κρατών και κάθε ανεξάρτητο έθνος θα ενεργεί για το δικό του εθνικό συμφέρον.
Πιστεύω επίσης ότι σε μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων κυρίαρχων κρατών, ο πραγματικός κυρίαρχος είναι ο λαός - η λαϊκή κυριαρχία.
«Ελπίζω ότι δεν θα μας λένε πλέον οι κάθε είδους ΜΚΟ, οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, οι κάθε λογής εμπειρογνώμονες και οι άγνωστοι ακαδημαϊκοί που θα μας λένε τι είναι σωστό και τι πρέπει να γίνει, αλλά εκλεγμένοι εκπρόσωποι και πολιτικοί που εκλέγονται»
Ο Οrban  προέτρεψε τους συγκεντρωμένου να «σηκωθούν, να οπλιστούν, να βγουν στο πεδίο της μάχης και να αφήσουν την εκλογική μάχη να ελιχθεί νικηφόρα», καλώντας για «επιστροφή στον ειρηνικό και ασφαλή δρόμο που έκανε τη Δύση μεγάλη».
«Κάντε την Αμερική Μεγάλη ξανά,
Κάντε την Ευρώπη Μεγάλη ξανά.
Για την κυριαρχία των Ευρωπαϊκών Λαών!», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης