Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sanchez (Σοσιαλιστές Ισπανίας): Απολύτως νόμιμη και συνταγματική η πρόταση μομφής κατά του Rajoy

tags :
Sanchez (Σοσιαλιστές Ισπανίας): Απολύτως νόμιμη και συνταγματική η πρόταση μομφής κατά του Rajoy
Θα υποστηριχθεί από κοινοβουλευτικές ομάδες που εκπροσωπούν 12 εκατομμύρια πολίτες είπε ο Sanchez
Την θέση ότι η πρόταση μομφής που καταθέτει το Σοσιαλιστικό Κόμμα κατά του πρωθυπουργού Mariano Rajoy είναι απολύτως νόμιμη και συνταγματική διατύπωσε ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών, Pedro Sanchez κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή.
«Η πρόταση μομφής θα υποστηριχθεί από κοινοβουλευτικές ομάδες που εκπροσωπούν 12 εκατομμύρια πολίτες» υποστήριξε ο Sanchez, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει για τις οικονομικές αναταράξεις που μπορεί να προκληθούν από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ισπανία.
«Δεσμεύομαι ότι ο προϋπολογισμός του 2019 θα είναι έτοιμος στην ώρα του, κάτι που δεν έκανε το Λαϊκό Κόμμα» είπε ο Sanchez, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως όλο το Λαϊκό Κόμμα είναι διεφθαρμένο.
«Δεν πιστεύω ότι το Λαϊκό Κόμμα είναι ένα διεφθαρμένο κόμμα.
Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται την ιδεολογία τους τίμια και ξεκάθαρα.
Είναι ξεκάθαρο όμως ότι η ηγεσία του Λαϊκού Κόμματος συναίνεσε ή συνυπήρξε με τη διαφθορά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο οποίος προέτρεψε το Λαϊκό Κόμμα να αλλάξει την ηγεσία του και να ανανεωθεί πολιτικά.
Ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών υποστήριξε ότι σήμερα η Δημοκρατία θα νικήσει, επισημαίνοντας ότι μια νέα ευκαιρία ανοίγει για το πολιτικό σύστημα της Ισπανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης