Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περικοπές 1 δισ. ευρώ σε έμμεσες δαπάνες μέχρι το 2019 σχεδιάζει η BMW

tags :
Περικοπές 1 δισ. ευρώ σε έμμεσες δαπάνες μέχρι το 2019 σχεδιάζει η BMW
Η BMW υπέστη ζημιές από την προμηθεύτρια Bosch, μετά από έλλειψη εξαρτημάτων που επιβράδυνε την παραγωγή, επηρεάζοντας την παράδοση περίπου 8.000 αυτοκινήτων
Η BMW σχεδιάζει να περικόψει 1 δισ. ευρώ από τις έμμεσες δαπάνες προμηθειών μέχρι το 2019, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Handelsblatt ο επικεφαλής παραγωγής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας κ. Markus Duesmann.
Τα έμμεσα κόστη προμηθειών της BMW ανέρχονται σε περίπου 20 δισ. ευρώ ετησίως, ωστόσο η εταιρεία πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα για να επενδύσει περισσότερο στην ανάπτυξη ηλεκτρικών και αυτοοδηγούμενων αυτοκινήτων.
Ο κ. Duesmann δήλωσε επίσης ότι η BMW υπέστη ζημιές από την προμηθεύτρια Bosch, μετά από έλλειψη εξαρτημάτων που επιβράδυνε την παραγωγή, επηρεάζοντας την παράδοση περίπου 8.000 αυτοκινήτων.
Το έμμεσο κόστος προμηθειών είναι η πράξη αγοράς υπηρεσιών ή προμηθειών που απαιτούνται για να διατηρηθεί ζωντανή η καθημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένα χαρακτηριστικό των έμμεσων δημόσιων δαπανών είναι ότι δεν προστίθεται στην αξία μίας εταιρείας.
Αυτό περιλαμβάνει πράγματα δαπάνες όπως η επισκευή εξοπλισμού, η αγορά εξοπλισμού γραφείου ή η απόκτηση υπηρεσιών.
Χωρίς τις εν λόγω δαπάνες, οι επιχειρήσεις δεν θα είναι σε θέση να λειτουργούν με αποτελεσματικό τρόπο.
Συνήθως, οι έμμεσες δημόσιες συμβάσεις αποτελούν το 15-27% των συνολικών εσόδων μιας εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης