Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Ο Πρόεδρος Trump θα επισκεφθεί το αρχηγείο του FBI μέσα στις επόμενες μέρες

Λευκός Οίκος: Ο Πρόεδρος Trump θα επισκεφθεί το αρχηγείο του FBI μέσα στις επόμενες μέρες
Πηγές του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι ο αμερικανός πρόεδρος δεν αναμένεται να συζητήσει για την έρευνα του FBI σχετικά με τις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές
Την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Donald Trump στο αρχηγείο του FBI κατά τις επόμενες μέρες ανακοίνωσε σήμερα (11/5) ο Λευκός Οίκος, μόλις λίγα εικοστετράωρα μετά την απόλυση του διευθυντή του Οργανισμού, James Comey.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Huckabee Sanders, ο Trump είναι "πολύ πιθανό" να πραγματοποιήσει άμεσα ταξίδι στα κεντρικά γραφεία του FBI προκειμένου να συνομιλήσει με πράκτορες του Οργανισμού.
Ωστόσο, πηγές από την Ουάσινγκτον όρισαν ως πιθανότερη μέρα της επίσκεψης Trump την προσεχή Παρασκευή (12/5), ενώ τόνισαν παράλληλα ότι δεν αναμένεται να συζητήθεί η έρευνα του FBI η οποία σχετίζεται με την εμπλοκή της Ρωσίας κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την απόλυση του Comey, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ήταν απαραίτητο να αποκατασταθεί "η εμπιστοσύνη του κοινού" στο ανώτατο όργανο επιβολής του νόμου μετά από αρκετούς θορυβώδεις μήνες, με τον Λευκό Οίκο να ανακοινώνει ότι η αναζήτηση του νέου διευθυντή του Οργανισμού ξεκίνησε άμεσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης