Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Pen: Να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας - Δεν μπορούμε να βασιστούμε στην κατεστραμμένη Ελλάδα

Le Pen: Να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας - Δεν μπορούμε να βασιστούμε στην κατεστραμμένη Ελλάδα
Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου σχολίασε πως ο Trump εξελέγη διαμηνύοντας πως οι Η.Π.Α. δεν θα λειτουργούν πλέον ως ο «αστυφύλακας» της διεθνούς κοινότητας
Η Γαλλία και οι λοιπές χώρες της Ε.Ε. πρέπει να ανακτήσουν τον έλεγχο των συνόρων τους, καθώς δεν μπορούν να βασιστούν στην «κατεστραμμένη Ελλάδα», είπε σήμερα, 7 Απριλίου 2017, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Marine Le Pen.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η υποψήφια Πρόεδρος της Γαλλίας:
«Πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας, δεν μπορούμε πλέον να είμαστε στην αφέλεια.
Η Γαλλία δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στην κατεστραμμένη Ελλάδα ούτε στη βυθισμένη Ιταλία»για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
Είμαστε σε πόλεμο».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BFM-TV χαρακτήρισε «επικίνδυνο» για τον γαλλικό λαό να μένει προσηλωμένος στην ιδεολογία των ανοικτών συνόρων, ενώ σημείωσε πως κανένας από τους κύριους αντιπάλους της στις εκλογές δεν θέλει την επαναφορά των εθνικών συνόρων.
Σε ό,τι αφορά τη σημερινή, απρόβλεπτη επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία, σχολίασε πως ο Donald Trump εξελέγη διαμηνύοντας πως οι Η.Π.Α. δεν θα λειτουργούν πλέον ως ο «αστυφύλακας» της διεθνούς κοινότητας, ούτε θα «παρεμβαίνουν» στο εξωτερικό.
«Μήπως είναι ο Basha al-Assad στέλνει στρατιώτες στους δρόμους μας για να σκοτώσει τα παιδιά μας;
Όχι, αυτό το κάνει το Ισλαμικό Κράτος», συμπλήρωσε...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης