Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραιτείται ο (Σοσιαλιστής) Γάλλος πρωθυπουργός Manuel Valls - Θέτει υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία

Παραιτείται ο (Σοσιαλιστής) Γάλλος πρωθυπουργός Manuel Valls - Θέτει υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία
Οι γαλλικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας θα πραγματοποιηθούν σε δύο γύρους, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2017
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 ανακοίνωσε ο Σοσιαλιστής Γάλλος πρωθυπουργός, Manuel Valls, θέτοντας υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία στις επερχόμενες εκλογές του 2017.
Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του νυν (Σοσιαλιστή) προέδρου της Γαλλίας, Francois Hollande, ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για μια δεύτερη θητεία στο ύπατο αξίωμα της χώρας του, τόσο οι Σοσιαλιστές, όσο και ευρύτερα οι Γάλλοι ψηφοφόροι εμφανίστηκαν να τάσσονται αναφανδόν υπέρ της απονομής του χρίσματος του προεδρικού υποψηφίου των Σοσιαλιστών στον Manuel Valls.
Οι γαλλικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας θα πραγματοποιηθούν σε δύο γύρους, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2017.
Προς το παρόν, οι Σοσιαλιστές εμφανίζονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις να υστερούν έναντι του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων (Les Republicans) και του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Marine Le Pen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης