Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μόνος διεκδικητής του προεδρικού χρίματος των Ρεπουμπλικάνων ο Trump μετά τις παραιτήσεις Kasich και Cruz

Μόνος διεκδικητής του προεδρικού χρίματος των Ρεπουμπλικάνων ο Trump μετά τις παραιτήσεις Kasich και Cruz
Ο δημοφιλής κυβερνήτης Kasich κατάφερε να κερδίσει μόνον την - έδρα του - πολιτεία του Οχάιο στις προκαταρκτικές εκλογές
Ως αδιαμφισβήτητο - πλέον - διεκδικητή του χρίσματος του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ ανέδειξαν τον αμφιλεγόμενο Donald Trump η αδυναμία και οι παραιτήσεις των αντιπάλων ομοϊδεατών του.
Τελευταία απώλεια μεταξύ των διεκδικητών του ιδίου χρίσματος ήταν αυτή του κυβερνήτη της πολιτείας του Οχάιο, John Kasich, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου 2016 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον αγώνα για την προεδρική υποψηφιότητα.
Ο Kasich δεν κατάφερε να απειλήσει τον μεγάλο του αντίπαλο, Trump, ο οποίος αναδείχθηκε την τελευταία περίοδο σε απόλυτο κυρίαρχο στη «μάχη» της διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος.
Παρά τις προσπάθειές του, ο δημοφιλής κυβερνήτης Kasich κατάφερε να κερδίσει μόνον την - έδρα του - πολιτεία του Οχάιο στις προκαταρκτικές εκλογές.
Ο έτερος αντίπαλος του Trump, γερουσιαστής του Τέξας Ted Cruz, είχε ήδη ανακοινώσει από χθες Τρίτη 3/5 την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας, μετά την ήττα του στις προκαταρκτικές εκλογές της Ιντιάνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης