Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

COSMOTE Insurance: 4 βήματα για να εξοικονομήσεις από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

COSMOTE Insurance: 4 βήματα για να εξοικονομήσεις από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου
Το COSMOTE Insurance σου «λύνει τα χέρια»

Ψάχνεις τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να εξετάσεις τις επιλογές σου.
Το COSMOTE Insurance σου «λύνει τα χέρια», καθώς συγκεντρώνεις τις τιμές κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών με τον σύγχρονο ψηφιακό τρόπο της online σύγκρισης ασφαλειών και σου επιτρέπει με λίγα κλικ να έχεις πρόσβαση στις τιμές όλων των ασφαλιστικών πακέτων, από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου.
Πέρας της έρευνας που μπορείς να κάνεις ο ίδιος, υπάρχουν 4 βήματα που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα από τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου.
Διάβασε προσεκτικά, ενημερώσου και πέτυχε την καλύτερη τιμή στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Επίλεξε ετήσιο πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου

Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, υπάρχει η τρίμηνη, η εξάμηνη και η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.
Μια τυπική εμπορική πολιτική που ακολουθούν οι ασφαλιστικές αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου σε συνάρτηση με την τιμή του. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα του προγράμματος ασφάλισης, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα δεις στα ασφάλιστρα. Στα ετήσια προγράμματα, η έκπτωση μπορεί να φτάσει το 40% κι αν συνδυαστεί με επιπλέον ειδικές εκπτώσεις που παρέχουν οι ασφαλιστικές όταν πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια (ένστολοι, άνεργοι, κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων κ.α.), μπορεί να ξεπεράσει το 40%.

Έλεγξε ότι χρειάζεσαι όλες τις πρόσθετες καλύψεις που έχεις επιλέξει.

Επιβεβαίωσε ότι χρειάζεσαι όλες τις πρόσθετες καλύψεις που είχες συμπεριλάβει στο ασφαλιστικό σου συμβόλαιο, καθώς καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το κόστος του πακέτου ασφάλισης. Οι δημοφιλέστερες πρόσθετες καλύψεις είναι οι παρακάτω:

  1. Οδική βοήθεια
  2. Θραύση κρυστάλλων
  3. Νομική προστασία
  4. Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

Είσαι σίγουρος ότι τις θέλεις όλες στο ασφαλιστικό σου πρόγραμμα; Υπάρχει πάντα η επιλογή να δημιουργήσεις ένα προσωποποιημένο πακέτο ασφάλισης. Με το COSMOTE Insurance, αυτό γίνεται με απλά βήματα, συμπληρώνοντας κάποια βασικά στοιχεία. Σε λίγα λεπτά δημιουργείς ένα πακέτο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και ανταποκρίνεται οικονομικά στον προϋπολογισμό σου.

Εάν υπάρξει κάποια αλλαγή που σχετίζεται με τα κριτήρια διαμόρφωσης κόστους, δες αν επηρεάζει το κόστος της ασφάλειας.

Εάν γίνει κάποια αλλαγή, που σχετίζεται με τα παραπάνω κριτήρια, μπες στο COSMOTE Insurance, άλλαξε στα βασικά στοιχεία το συγκεκριμένο κριτήριο και έλεγξε το πώς επηρεάζει το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, αν αλλάξεις Τ.Κ. διαμονής ή δεν είσαι πια νέος οδηγός ή αλλάξεις επαγγελματική ιδιότητα ενδεχομένως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα, μειώνοντας τα ασφάλιστρά σου μέσω ειδικών εκπτώσεων. Σκέψου έξυπνα και εκμεταλλεύσου όλες τις ειδικές εκπτώσεις που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Έχεις παραπάνω από ένα οχήματα; Ακολούθησε την ίδια πολιτική ασφάλισης.

Υπάρχουν οικογένειες που διαθέτουν παραπάνω από ένα αυτοκίνητα στην κατοχή τους. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, δίνουν έκπτωση εάν ασφαλισθεί και το δεύτερο αυτοκίνητο. Μια επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελάτων του COSMOTE Insurance θα σε βοηθήσει να βρεις τέτοιες ευκαιρίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης