Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Κοινοτικοί Σύμβουλοι αυτοί οι άγνωστοι

Κοινοτικοί Σύμβουλοι αυτοί οι άγνωστοι
Στο τέλος του ψηφοδελτίου υπάρχει και η κατηγορία των Κοινοτικών Συμβούλων, που συνηθώς την προσπερνάμε...
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές βαίνουν στη τελική τους ευθεία. Στον Δήμο Αθηναίων όλα περιστρέφονται γύρω από τους υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Στο τέλος του ψηφοδελτίου υπάρχει και η κατηγορία των Κοινοτικών Συμβούλων, που συνηθώς την προσπερνάμε χωρίς να της δίνουμε τη δέουσα προσοχή. Κι όμως θα έπρεπε! Είναι οι άνθρωποι αυτοί που γυρίζουν τις γειτονιές, από τις οποίες προέρχονται, μαθαίνουν και αναδεικνύουν τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν δημότες και κατοίκους, ασκώντας πιέσεις για λύσεις. Δεν είναι προβεβλημένα στελέχη, αλλά άνθρωποι που νοιάζονται και αγαπάνε αυτή την πόλη και θέλουν να προσφέρουν προπαντός στους κατοίκους της.
Οι κάτοικοι είναι αυτοί που δίνουν ζωή σε μια γειτονιά, σε μια πόλη γενικότερα. Είναι αυτοί που με την παρουσία τους δίνουν το στίγμα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά. Με αυτούς μια πόλη είναι ζωντανή αφήνοντας το αποτύπωμα της για τις επόμενες γενιές. Ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων της γειτονιάς και παλεύουμε γι’ αυτά.
Γι’ αυτό σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ας δώσουμε την προσοχή που αρμόζει στους κοινοτικούς εκπροσώπους. Θέλουν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις γειτονιές αυτής της πόλης.

Μαρία Μαργαρίτα Μελέτη
Ιδιωτική Υπάλληλος
Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος
3η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων
Αθήνα Τώρα – Χάρης Δούκας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης