Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ηλίας Κασιδιάρης (Έλληνες): Νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες η ΝΔ

Ηλίας Κασιδιάρης (Έλληνες): Νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες η ΝΔ
Ακούστε τις αλήθειες, που μας κρύβουν τα πληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης, για την ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Όλο αυτό το διάστημα, που ο Ελληνικός λαός μαστίζεται από την ακρίβεια και τον τρομακτικό πληθωρισμό, ενώ το ίδιο το πολιτικό σύστημα κλυδωνίζεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών, που οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, την ίδια στιγμή και εντελώς αθόρυβα προχωρά με ταχείς ρυθμούς το σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων από αλλοδαπούς, που έχουν εισβάλει παράνομα στην Ελλάδα. Θα προβώ σε μία πολύ κρίσιμη αποκάλυψη, που με σύστημα αποσιώπησαν όλα τα φερέφωνα της «Λίστας Πέτσα»: Μέχρι σήμερα όλοι οι αλλοδαποί που εισέρχονταν παρανόμως στη Χώρα μας κατέθεταν αιτήσεις ασύλου και λάμβαναν ένα προσωρινό έγγραφο, που επέτρεπε την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια όσο διαρκούσε η εξέταση αυτού του αιτήματος. Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωνόταν και η αρμόδια Αρχή απέρριπτε το αίτημα, ο παράνομος αλλοδαπός έπρεπε να απελαθεί με βάση την κείμενη Νομοθεσία.
Όλα αυτά άλλαξαν οριστικά με μία νέα και προδήλως αντισυνταγματική Εγκύκλιο του υπουργού Μετανάστευσης Μηταράκη, μέσω της οποίας δίνεται το δικαίωμα σε όσους αλλοδαπούς τα αιτήματα ασύλου απορρίπτονται τελεσίδικα, να κάνουν νέα αιτήματα εσαεί και να παραμένουν για πάντα στην Ελλάδα, αντί να απελαύνονται, όπως ο Νόμος ορίζει. Με αυτήν την παράνομη Διάταξη νομιμοποιείται ντε-φάκτο κάθε λαθρομετανάστης, που έχει εισβάλει στη Χώρα μας, που έχει παραβιάσει τα Ελληνικά σύνορα και που συμμετέχει στην υβριδική επίθεση του Ερντογάν ενάντια στην Πατρίδα μας.
Αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης, που από σήμερα θα έπρεπε να λέγεται «Υπουργείο λαθρομετανάστευσης και λαθραίου εποικισμού της Ελλάδος», θα διαβάσετε τα εξής τρομακτικά. Σας τα παραθέτω επί λέξει: «Προγραμματισμός απόδοσης ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης», η οποία απευθύνεται σε αιτούντες άσυλο, των οποίων το αρχικό αίτημα έχει απορριφθεί τελεσίδικα. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα απευθύνεται σε όσους Πολίτες Τρίτων Χωρών (ΠΤΧ) επιθυμούν να υποβάλουν εκ νέου αίτημα διεθνούς προστασίας στη χώρα μας και υπό την προϋπόθεση ότι το αρχικό τους αίτημα έχει απορριφθεί τελεσίδικα. Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε και είναι διαθέσιμη στα: Αγγλικά, Αραβικά, Μπεγκάλι, Φαρσί, Κιρμαντζί, Νταρί, Παστό, Αλβανικά (Σκιπ), Τουρκικά, Ουρντού, Γεωργιανά, με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες γλώσσες μελλοντικά, εφόσον προκύψει ανάγκη».
Λοιπόν, με αυτήν την απόφαση ουσιαστικά θέλουν να τελειώσουν την Ελλάδα. Κάνουν πράξη αυτό που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης, σε μία από τις πρώτες εισηγήσεις του ως πρωθυπουργός το 2019, λέγοντας ότι: Του αρέσει το μπόλιασμα της Ελλάδος από αλλοδαπούς και χαίρεται να βλέπει την κοινωνία μας στις παρελάσεις να γίνεται πολυπολιτισμική από Ελληνική.
Την απόφαση του Μηταράκη, τη ζηλεύει ακόμα και ο Μουζάλας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τολμήσει να θεσπίσει ένα τόσο αντισυνταγματικό μέτρο, που καταργεί τους επίσημους Φορείς του Ελληνικού Κράτους και νομιμοποιεί τον παράνομο εποικισμό της Ελλάδος. Όσοι ψηφίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζουν τον «Μπλε ΣΥΡΙΖΑ». Ψηφίζουν εθνομηδενιστές, οι οποίοι συνεργάζονται ακόμα και με τις ΜΚΟ του George Soros. Μην ξεχνάτε ότι πρόεδρος της ΜΚΟ «Solidarity Now» του αρχισιωνιστή Soros, διετέλεσε η εξαδέλφη του Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Προ ημερών, αποκαλύφθηκε ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει απελαθεί κανένας λαθρομετανάστης από την Ελλάδα στην Τουρκία. Και η φαιδρή δικαιολογία που χρησιμοποιεί η Τουρκία είναι η κρίση του κορωνοϊού. Ο Ερντογάν αρνείται να εφαρμόσει τη συμφωνία του με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρ’ όλα αυτά, με υπαιτιότητα της ανύπαρκτης ελλαδικής κυβέρνησης, εισπράττει αφειδώς εκατομμύρια και ο Μητσοτάκης, όχι μόνο δεν καταγγέλλει αυτό το γεγονός, αλλά συνεχίζει να κάνει πλάτες στην εγκληματική πολιτική των τούρκων.
Πίσω απ’ αυτά τα τρομακτικά γεγονότα κρύβεται ένας πακτωλός δισεκατομμυρίων ευρώ. Ήδη ο Μηταράκης πανηγυρίζει για την ανέγερση ενός νέου τερατώδους Hot-Spot, στο πιο νευραλγικό σημείο των συνόρων μας, στο φυλάκιο της πολύπαθης Ορεστιάδας, στον Έβρο. Ανάδοχος του έργου είναι φυσικά η «ΤΕΡΝΑ» του πεθερού Γεραπετρίτη, που ξεκοκαλίζει όλο το κρατικό χρήμα. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι σε αυτήν την κολοσσιαία εγκατάσταση των τριάντα τριών στρεμμάτων, για να εξαγοράσουν τους ντόπιους ιδιοκτήτες γης, τους δωροδόκησαν με μεγάλα ποσά. Δηλαδή αντί για 300 € το στρέμμα, που πληρώνεται ενοίκιο αυτή τη στιγμή, τους έδωσαν πάνω από 1.000 € το στρέμμα. Χώρια τα εκατομμύρια που θα πέσουν για τις επιμέρους υπηρεσίες φύλαξης, για το catering με πλούσια δωρεάν γεύματα, όπου οι διαγωνισμοί είναι φωτογραφικοί για να καρπώνονται τα υπερκέρδη οι επιχειρηματίες φίλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Ηλίας Κασιδιάρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης