Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

«Εχθρός» η Δεξιά αλλά πραγματικός το ΠΑΣΟΚ

«Εχθρός» η Δεξιά αλλά πραγματικός το ΠΑΣΟΚ
Άρθρο του Αντώνη Βασιλόπουλου 

Έχουν από προχθές σκυλιάσει οι Συριζαίοι και στο κόμμα και στα social media, όχι απλά με την κάλυψη Λοβέρδου από τον Ανδρουλάκη, αλλά και την επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε Δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα επιτρέψει σε παρακρατικούς μηχανισμούς να κρατούν σε ομηρία το κόμμα.
"Γι’ αυτό καλώ το Υπ. Εξωτερικών να δώσει καθαρές απαντήσεις χωρίς μισόλογα σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες».
Για να σημειώσει χειροκροτούμενος:
«Αν νομίζει Δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα ανακόψουν αυτή τη νέα πορεία είναι γελασμένοι. Ό,τι και να σχεδιάζουν στον παρασκήνιο θα είναι ηττημένοι κι εμείς νικητές».
Στην επίθεση Ανδρουλάκη απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος για την ταμπακέρα δεν είπε κουβέντα, πατώντας ταυτόχρονα το μπαλάκι στον τοίχο. Ούτε καν οτι το ίδιο έγγραφο έχει κατατεθεί από τον Λοβέρδο στη Βουλή και μάλιστα χωρίς καμία παραποίηση. 
Αντιστοίχως πήραν το παραποιημένο έγγραφο Βαξεβάνη υιοθετώντας απολύτως ότι ο Λοβέρδος είναι απατεώνας και κλέφτης. 
Αγνοώντας αυτό που υποστηρίζει η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ως τεκμήριο αθωότητας νοείται η νομική αρχή σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο που κατηγορείται για οποιοδήποτε έγκλημα θεωρείται αθώο έως ότου αποδειχθεί η ενοχή του. 
Όλοι αυτοί λοιπόν που δηλώνουν εκτός των άλλων και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ, παραβλέπουν το τεκμήριο της αθωότητας παρά το γεγονός ότι είναι ένα διεθνές ανθρώπινο δικαίωμα σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, άρθρο 11.
Κατά συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει την ατζέντα στο 10-12, τότε που έριχναν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος. Το έκαναν με τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989 και τους γύρισε μπουμερνγκ στην πορεία. Το επανέλαβαν με τον ΓΑΠ, το ξαναεπιχειρούν τώρα. Όμως τώρα αυτοί που τότε τους πίστεψαν γνωρίζουν και τους γυρίζουν την πλάτη. 

Αντώνης Βασιλόπουλος
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης