Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η διακοπή του χορού σε γάμο λόγω των μέτρων covid αποτελεί το αποκορύφωμα της γελοιότητας!

Η διακοπή του χορού σε γάμο λόγω των μέτρων covid αποτελεί το αποκορύφωμα της γελοιότητας!
Ουδείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί σκηνικά με εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε... γάμους
Σχετικά Άρθρα

Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικών δικτύωσης τις τελευταίες ώρες μετά το «ντου» της αστυνομίας σε γάμο την ώρα που ζευγάρι προσπαθούσε να απολαύσει τις ώρες εκείνες της πρώτης τους κοινής γιορτής ως παντρεμένοι.

Προφανώς και τασσόμαστε υπέρ των μέτρων για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, προφανώς υποστηρίζουμε τα λογικά όμως βήματα προς την πολυπόθητη «κανονικότητα».

Ουδείς νοήμων όμως άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί το σκηνικό:
Ένα χαρούμενο ζεύγος, οικογένεια και φίλοι πάνε να γλεντήσουν μετά από ενάμισι χρόνο περιορισμού και ξαφνικά η... ανατροπή.
Ένστολοι μετά από καταγγελία που ούτε και αυτό μπορεί να θεωρηθεί λογικό, εισβάλλουν μέσα σε έναν χώρο γεμάτο αγάπη και ευτυχία για να επιβλέψουν την κατάσταση και να σταματήσουν τους καλεσμένους από το να… χορέψουν.
«Στοιχειωμένη» έμεινε έτσι η δεξίωση όταν έφτασαν ακόμη στο σημείο, άκουσον άκουσον τώρα, να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του κέντρου για την παραβίαση των μέτρων της πανδημίας.

Αυτές οι καταστάσεις μόνο ως απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Όπως καταρχάς απαράδεκτη είναι από την πρώτη στιγμή η φύση της καταγγελίας, αλλά φυσικά και η επιβολή ενός μέτρου που αδιαμφισβήτητα δεν μπορεί να κόψει την ορμή καμίας πανδημίας.

Ας λογικευτούμε κύριοι.

Ο χορός από μόνος του δεν κολλάει. Καθώς εύκολο, όπως σκεφτόμαστε εμείς με τον απλό μας νου, μπορεί να κολλήσει κάποιος από το διπλανό τραπέζι με ένα φτέρνισμα, έτσι μπορεί να συμβεί και με οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη επαφή.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης