Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

H ψήφος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

H ψήφος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Ένα μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης εγείρεται για 27 ή 28 βουλευτές….που κατά την κυβέρνηση διαρρέει ότι μπορεί δυνητικά να ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση διαρρέει ότι για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας διαθέτει 182 ή 183 βουλευτές.
Ας υποθέσουμε ότι διαρροή δεν είναι παραπλανητική αλλά ρεαλιστική.
Η κυβέρνηση διαθέτει 155 βουλευτές και μέχρις τους 182 με 183 βουλευτές χρειάζεται 27 ή 28 βουλευτές που θα προέλθουν από τους ανεξάρτητους, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ.
Το βασικό ηθικό και πολιτικό θέμα είναι ότι αυτοί οι 27 ή 28 βουλευτές αν ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Μνημόνιο που παρατείνεται για 2 μήνες και ακολούθως με την ECCL θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στα νέα μέτρα που υποχρεωτικά θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση.
Πως αυτοί οι 27 με 28 που τάχθηκαν κατά της κυβέρνησης, κατά του μνημονίου, κατά της Τρόικα και έθεσαν θέμα πολιτικής τάξης, θέμα πολιτικής ηθικής….θα κάνουν την απόλυτη κυβίστηση, την απόλυτη κωλοτούμπα;
Οι 27 με 28 βουλευτές, θα φανούν ιστορικά ανακόλουθοι και αναξιόπιστοι ως πολιτικοί γιατί αν δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τότε…θα πρέπει να δικαιολογήσουν γιατί έπαιξαν θέατρο όλο αυτό τον καιρό και θα πρέπει να απαντήσουν στο εξής.
Η ψήφος τους είναι για το καλό της πατρίδας ή για το καλό της τσέπης τους και της βουλευτικής θέσης που έχουν;
Εγείρεται και συνειδησιακό θέμα, γιατί επί μήνες ανεξαρτητοποιήθηκε τασσόμενος κατά του μνημονίου και θα έρθει προσεχώς να ψηφίσει το μνημόνιο;
Οι βουλευτές αυτοί θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί είπαν ψέματα στους ψηφοφόρους τους, θα πρέπει να δικαιολογήσουν την επονείδιστη κυβίστηση τους.
Θα πρέπει να απαντήσουν πρωτίστως στην συνείδηση τους που εξαπατούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης