Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες οι κυβερνητικές επιθέσεις κατά του Γκ. Χαρδούβελη – Απαξιώνουν τον πιο κρίσιμο υπουργό της κυβέρνησης

Απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες οι κυβερνητικές επιθέσεις κατά του Γκ. Χαρδούβελη – Απαξιώνουν τον πιο κρίσιμο υπουργό της κυβέρνησης
Τα έσχατα γεγονότα με επίκεντρο τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αποδεικνύουν ότι μια κλίκα στελεχών της κυβέρνησης, συνεπικουρούμενη με ορισμένους θεσμικούς παράγοντες, προσπαθούν να διαβάλουν, συκοφαντήσουν, αποδομήσουν τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.
Όταν ο Χαρδούβελης ανέλαβε την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ μεταξύ πολλών θεμάτων που έπρεπε να λύσει ήταν ο ΕΝΦΙΑ που ήταν δημιούργημα του Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος από καιρό είχε εγκαταλείψει το υπουργείο γιατί μεθοδικά εργαζόταν….για να πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Άφησε πολλά ανοικτά ζητήματα στο υπουργείο Οικονομικών εκθέτοντας πολιτικά τον Χαρδούβελη.
Εν συνεχεία άρχισαν τα τηλέφωνα, αποδόμησης του Χαρδούβελη.
Όμως εσχάτως και οι κινήσεις της κυβέρνησης, δείχνουν ότι προσπαθούν να πάρουν εξουσίες από τον Χαρδούβελη και αν αυτό συμβαίνει δύο πράγματα πρέπει να γίνουν
1)Ή να παραιτηθεί ο Γκίκας Χαρδούβελης γιατί κάποιοι συστηματικά τον υποσκάπτουν
2)Ή η κυβέρνηση να αποδείξει ότι στηρίζει τον υπουργό Οικονομικών.
Είναι αδιανόητο και προκλητικό να αιωρούνται αμφιβολίες και αμφισβητήσεις για τον σημαντικότερο υπουργό της κυβέρνησης τον υπουργό Οικονομικών.
Είναι αδιανόητο να δέχεται εσωτερικό πόλεμο για λόγους μικροπολιτικής.
Ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ένας ικανός τεχνοκράτης, που είναι αλήθεια έπεσε στα βαθειά της πολιτικής και σίγουρα διαπίστωσε ότι η πολιτική είναι κάτι σάπιο και παρηκμασμένο.
Ο Χαρδούβελης πρέπει να στηριχθεί πολιτικά καθώς η Ελλάδα ξεκινάει πολύ μεγάλες διαπραγματεύσεις που αφορούν το τρίτο μνημόνιο και βεβαίως την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης