Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Δυστυχώς η ΝΔ δεν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών – Γιατί οι 527 χιλιάδες που της γύρισαν την πλάτη δεν θα επιστρέψουν στην ΝΔ

Δυστυχώς η ΝΔ δεν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών  – Γιατί οι 527 χιλιάδες που της γύρισαν την πλάτη δεν θα επιστρέψουν στην ΝΔ
Προκαλεί θλίψη ο απολογισμός της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ που ούτε λίγο ούτε πολύ….συμπέραναν ότι νίκησαν
Διαβάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή το non paper της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ που ούτε λίγο ούτε πολύ κατέληγε στο συμπέρασμα ότι….η ΝΔ νίκησε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και ότι οι απώλειες 527 χιλιάδων ψήφων μεταξύ Ιουνίου 2012 με Μάιο 2014…δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορούν να ανακτηθούν.
Με τα συμπεράσματα αυτά αποδεικνύεται ότι η ΝΔ όχι μόνο δεν έχει λάβει το μήνυμα αλλά ζει σε κόσμο φανταστικό, ζει με οφθαλμαπάτες.
Προκαλεί θλίψη που ένας σοβαρός αναλυτής στην ΝΔ δεν αναφέρθηκε στις αιτίες της ήττας, στις αιτίες που οδήγησαν για πρώτη φορά αριστερό κόμμα στην πρώτη θέση και πιθανόν αύριο στην εξουσία και γιατί η ΝΔ έχασε 527 χιλιάδες ψήφους σε δύο χρόνια και γιατί η Δεξιά αποχώρησε από την ΝΔ.
Το non paper της ΝΔ αποτελεί απόδειξη ότι ούτε έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, ούτε έχουν συνειδητοποιήσει αυτό που έρχεται.
Η ΝΔ βρίσκεται σε μια κυβέρνηση όπου το ΠΑΣΟΚ….λοξοκοιτάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην κυβέρνηση και να ασκεί εξουσία συνεργαζόμενο με την ΝΔ και ταυτόχρονα να λοξοκοιτάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ δεν επιχείρησε να ερμηνεύσει την απώλεια 527 χιλιάδων ψήφων ουσιαστικά αλλά την αντιμετώπισε επιφανειακά, ότι είναι παραστρατημένοι ψηφοφόροι που αργά η γρήγορα θα επιστρέψουν στην ΝΔ.
Ο βασικός κορμός των ψηφοφόρων που έφυγαν από την ΝΔ είναι κατά βάση αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται δεξιοί και οι οποίο συνειδητά αποχωρίστηκαν την ΝΔ που θεωρούν ότι δεν εκπροσωπεί την δεξιά.
Η ΝΔ εξαπάτησε τον Δεξιό ψηφοφόρο ο οποίος συνειδητά γύρισε την πλάτη στην ΝΔ.
Όσοι πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν οι δεξιοί ψηφοφόροι πίσω αυταπατώνται.
Η ΝΔ όχι μόνο εγκατέλειψε τις παραδοσιακές ιδεολογικές τις αξίες αλλά πρόδωσε και τα πιστεύω δεκαετιών.
Η ΝΔ αντιμετωπίζεται από τον Δεξιό ως κόμμα μιασμένο που προσβάλει την ιδεολογική παράδοση της Δεξιάς.
Ως εκ τούτου όσοι ερμήνευσαν την απώλεια των 527 χιλιάδων ψήφων ως μια εξέλιξη που είναι αναστρέψιμη, θα διαψευστούν παταγωδώς και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης