Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η επαίσχυντη στρατηγική της ΝΔ σε περιφέρεια Αττικής και δήμο Αθηναίων και ο ρόλος του Πλοκαμιού που το παίζει σιγανό Ποτάμι

Η επαίσχυντη στρατηγική της ΝΔ σε περιφέρεια Αττικής και δήμο Αθηναίων και ο ρόλος του Πλοκαμιού που το παίζει σιγανό Ποτάμι
Το Ποτάμι....το παλαιό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη αποδεικνύεται τελικώς Πλοκάμι...
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι στην περιφέρεια Αττικής παίχθηκε ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι από την ΝΔ.
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΝΔ ήταν να στηρίξουν τον Καμίνη τον δήμαρχο των Αθηναίων, τον δήμαρχο του απόλυτου τίποτα όπως και τον Σγουρό στην περιφέρεια Αττικής.
Η ΝΔ κινήθηκε με ένα πονηρό σχέδιο.
Από την μια χρησιμοποίησε τον Κουμουτσάκο ως πρόβατο επί σφαγήν στην περιφέρεια άπαξ και γνώριζαν ότι δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο καθώς είχαν σχεδιάσει στήριξη στον Σγουρό προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.
Στον δήμο Αθηναίων ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η ΝΔ τους Σπηλιωτόπουλο που εκπροσώπησε την ΝΔ  και Κακλαμάνη που κατήλθε ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ απέδειξε ότι ήταν πρόχειρος, παλαιοκομματικός και έδειξε από την στάση της ότι η Καμίνης δεν τους χάλασε.
Δηλαδή η ΝΔ δεν παρουσιάστηκε ότι ηττήθηκε άπαξ και στον Δήμο Αθηναίων πέρασε μπροστά ο Καμίνης και στην περιφέρεια πέρασε στον δεύτερο γύρο ο Σγουρός.
Η στάση δε του κυβερνητικού εκπροσώπου κ Κεδίκογλου ήταν όχι μόνο προκλητική αλλά και απαράδεκτη.
«Θα στηρίξουμε Καμίνη και Σγουρό» ήταν η θέση της κυβέρνησης.
Δηλαδή υπέβαλλαν σε δοκιμασία τον Σπηλιωτόπουλο και τον Κουμουτσάκο, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς με Καμίνη και Σγουρό και τώρα όλοι αγαπημένοι…θα πρέπει να ακολουθήσουν την προσταγή της ΝΔ.
Οι πολίτες που ψήφισαν τον Κουμουτσάκο στην περιφέρεια Αττικής και στον Σπηλιωτόπουλο στον Δήμο Αθηναίων θα πρέπει να καταψηφίσουν τον Καμίνη και τον Σγουρό.
Πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στην ΝΔ ότι ως εδώ τα πολιτικά παιχνίδια.
Η στάση και ο σχεδιασμός της ΝΔ ήταν επιεικώς απαράδεκτος.
Οι πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν είναι ξεκάθαρο τι θα πράξουν αλλά σίγουρα δεν θα ψηφίσουν Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων.

Το Πλοκάμι

Και ενώ μόνο δημοσκοπικά ευρήματα υπάρχουν για το Ποτάμι  ο Στ. Θεοδωράκης εμφανίζεται λες και εκπροσωπεί κοινοβουλευτικό κόμμα.
Πρωτίστως επειδή οι δημοσκοπήσεις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες ας δούμε πρωτίστως τις εκλογικές επιδόσεις του Ποταμιού στις ευρωεκλογές, ας δούμε τι θα του δώσει ο λαός γιατί οι δημοσκοπήσεις ήταν για γέλια και για κλάματα.. 
Ωστόσο από την μέχρι τώρα στάση και συμπεριφορά του πολιτικού αυτού σχηματισμού μάλλον αποδεικνύεται το Ποτάμι......Πλοκάμι.
Πριν τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μας είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον είναι πρώτο κόμμα.
Αυτό αποδεικνύει (Το Ποτάμι είναι μέρος του παλαιού ΠΑΣΟΚ) ότι δεν έχει τον ήλιο μοίρα καθώς δεν νοείται πολιτική στρατηγική ότι όποιος είναι πρώτος είναι και δυνητικός σύμμαχος.
Επίσης οι δηλώσεις Θεοδωράκη ενός κόμματος που ουδείς ξέρει τι ποσοστό θα καταλάβει μάλλον την 4η θέση  - καθώς η 3η θέση έχει καταληφθεί από την Χρυσή Αυγή – ότι οι ευρωεκλογές δεν οδηγούν σε πρόωρες εκλογές επίσης είναι άστοχες.
Το πολιτικό αυτό μόρφωμα πίσω από την βιτρίνα κρύβει το πραγματικό του προσωπείο.
Είναι ένα κόμμα με την νοοτροπία του χθες και ως Πλοκάμι προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία με όποιον λάχει κατά το «εμείς οι Βλάχοι όπως λάχει» και σίγουρα θα αποδειχθεί σιγανό ποταμάκι.... (O Στ. Θεοδωράκης μπορεί να έχει κρητική καταγωγή, ωστόσο μεγάλο μέρος της ηγετικής του ομάδας είναι Βλάχοι).

(Πρώτη ενημέρωση - Δευτέρα 19 Μαΐου 2014, ώρα 15:27)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης