Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Επανασχεδιάζεται ο πολιτικός χάρτης – Το αθροιστικό ποσοστό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα είναι ίσο με του ΣΥΡΙΖΑ – Στο 10-12% η Χρυσή Αυγή

Επανασχεδιάζεται ο πολιτικός χάρτης – Το αθροιστικό ποσοστό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα είναι ίσο με του ΣΥΡΙΖΑ – Στο 10-12% η Χρυσή Αυγή
Οι παρασκηνιακές εξελίξεις….επιβεβαιώνουν πρόσφατο ρεπορτάζ του bankingnews – Θα έχουν σοβαρό πρόβλημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει, ο σχεδιασμός διαφόρων κέντρων εξουσίας είναι πολύ συγκεκριμένος, θέλουν να εκτοπίσουν Σαμαρά και Βενιζέλο.
Ο Σαμαράς βρίσκεται στο στόχαστρο γιατί έχει προκαλέσει βαθύ ρήγμα στην δεξιά παράταξη, οδήγησε σε μεγάλη συρρίκνωση την κεντροδεξιά και συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ δίνοντας συγχωροχάρτι στα πράσινα ανομήματα.
Ο Βενιζέλος βρίσκεται στο στόχαστρο, κυρίως γιατί σχεδόν κανείς δεν τον συμπαθεί ακόμη και οι βουλευτές που τον στηρίζουν στις τηλεοράσεις, παρασκηνιακώς δηλώνουν «πρέπει να τελειώνουμε με τον Βενιζέλο».
Επιρρίπτουν στον Βενιζέλο, αλαζονεία, του καταλογίζουν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και του επιρρίπτουν την ευθύνη ότι συνεργάστηκε με την Δεξιά.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα έχουν τεράστιο πολιτικό πρόβλημα.
Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε αποκαλύψει ότι ο Παπανδρέου σχεδιάζει να τελειώσει τον Βενιζέλο και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αυτό θα συμβεί ήδη από την 25η Μαΐου αργά το βράδυ.
Η μέτρια εμφάνιση στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα διασώσει τον Βενιζέλο, ο Βενιζέλος έχει τελειώσει πολιτικά και ο Παπανδρέου μαζί με άλλους όπως ο Λοβέρδος θα αναλάβουν πρωτοβουλίες διάσωσης από τον αφανισμό το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ με 5% με 5,5% θα συντριβεί και ο Βενιζέλος τελειώνει, κρατήστε αυτή την παράμετρο.
Όσον αφορά τον Σαμαρά, ευθέως δεν θα αμφισβητηθεί αλλά αν το άθροισμα των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο με του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η κυβέρνηση θα έχει χάσει τα κοινωνικά της ερείσματα και θα οδηγηθεί βίαια στις εκλογές.
Το Μητσοτακικό και Καραμανλικό περιβάλλον…δεν διάκειται θετικά στον Σαμαρά.
Πίσω από τις φιλοφρονήσεις και τις κουβέντες στήριξης, τον Σαμαρά θέλουν να τον αφανίσουν.
Το μεγάλο χτύπημα στον Σαμαρά θα έρθει όχι από πρακτικές αποστασίας (που ο ίδιος χρησιμοποίησε το 1993) αλλά από την Χρυσή Αυγή.
Οι μικροκύκλοι της ζωής επαναλαμβάνονται και αποκαθιστούν τις αδικίες.
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι έχει διασφαλίσει ένα ελάχιστο 10% με 11% αποτέλεσμα που θα είναι ράπισμα στον Σαμαρά που κατασκεύασε την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής.
Αν και εσχάτως κυκλοφορούν νέα σενάρια που θέλουν την δικαιοσύνη να μην επιτρέπει την δυνατότητα καθόδου στις εκλογές όσων έχουν προφυλακιστεί από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και πάλι το πολιτικό σκηνικό δεν μπορεί να αλλάξει.
Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – όχι των αυτοδιοικητικών όπου δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα – θα είναι μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Όσο και αν κάποιοι, κομματικοί εγκάθετοι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι η αρχή του τέλους για τον Βενιζέλο και η αρχή της διογκούμενης φθοράς για τον Σαμαρά.

(πρώτη ενημέρωση 2 Μαΐου 2014, 11:51)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης