Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Όσοι σπέρνουν ανέμους θερίζουν θύελλες – Οι διαψεύσεις επιβεβαιώνουν τον Μπαλτάκο

Όσοι σπέρνουν ανέμους θερίζουν θύελλες –  Οι διαψεύσεις επιβεβαιώνουν τον Μπαλτάκο
Η ομολογία Μπαλτάκου του έως πρότινος γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης είναι σοκαριστική.
Ο Μπαλτάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού και με θεσμική ιδιότητα γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης.
Ωστόσο οι εντυπωσιακά συντονισμένες διαψεύσεις, από Σαμαρά, τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου αλλά και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη…..επιβεβαιώνουν ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Δυστυχώς μέσω των διαψεύσεων τους….επιβεβαίωσαν τον Μπαλτάκο.
Η ομολογία Μπαλτάκου ότι μεθοδεύτηκε από τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής εν γνώσει του Σαμαρά του πρωθυπουργού είναι επικίνδυνες μεθοδεύσεις κατά της Δημοκρατίας που πλήττουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση και προσβάλουν, τους θεσμούς αλλά και τους 440 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Η ομολογία Μπαλτάκου είναι σοκαριστική γιατί αποδεικνύει πέραν από τις μεθοδεύσεις, την κατάφορη παρέμβαση της πολιτικής εξουσίας στην  δικαιοσύνη και το ακόμη χειρότερο είναι ότι η δικαιοσύνη ποδηγετείτε, η δικαιοσύνη είναι όμηρος των επιθυμιών και προσταγών της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας.
Η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κόμμα που ψηφίστηκε από 440 χιλιάδες ψηφοφόρους.
Προφανώς μέσα σε αυτούς βρίσκονται και παραστρατημένοι ή αν θέλετε και υποκείμενα του χειρίστου είδους αλλά η ηγεσία του κόμματος και ειδικά ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν ευθύνεται, ούτε μπορεί να ευθύνεται αν στους κόλπους της παράταξης υπάρχουν και εγκληματικά στοιχεία.
Η προσπάθεια που κατέβαλλε η κυβέρνηση να στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση για να την βγάλει από την μέση καθώς οι διαρροές ψηφοφόρων ήταν σημαντικές είναι πράξη πολιτικής ανεντιμότητας.
Η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ μεθόδευσαν την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Ο Μπαλτάκος το αποκαλύπτει ξεκάθαρα χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ότι βρισκόταν ο Σαμαράς σε διαβουλεύσεις με το αμερικανικό σιωνιστικό λόμπι όπως ο Μπαλτάκος αποκαλύπτει.
Όσο και αν επιχειρηθεί να αποδομηθεί ο Μπαλτάκος, να θεωρηθεί γραφικός ή ότι έχει προσωπική ατζέντα, ο Μπαλτάκος δεν αμφισβήτησε στο ελάχιστο την ομολογία του στον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής ο οποίος τον κατέγραφε με κρυφή κάμερα.
Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι οι επικίνδυνες μεθοδεύσεις κατά της Δημοκρατίας πλήττουν την κυβέρνηση και αποδεικνύουν ότι η δικαιοσύνη είναι έρμαιο των συμφερόντων της εκτελεστικής εξουσίας και των υπουργών.
Όμως το ακόμη πιο επικίνδυνο είναι ότι ο έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος κάνει ένα αγώνα για την διάσωση της οικονομίας και ορθά τον κάνει τον αγώνα αυτό εμφανίζεται στα πολιτικά θέματα όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής να παίρνει γραμμή από σιωνιστικές οργανώσεις.
Πρόκειται για τεράστιο ατόπημα Σαμαρά, για τεράστιο ατόπημα της κυβέρνησης.
Η δημοκρατία δεν εκδικείται τους πολιτικούς αντιπάλους αλλά τους αντιμετωπίζει στην αρένα της πολιτικής.
Η ΝΔ και η κυβέρνηση επέλεξαν τις σκοτεινές διαδρομές, επέλεξαν να πλέξουν ένα παραμύθι να χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή….για να αναστρέψουν το γεγονός ότι φυλλορροούσε η ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για επικίνδυνα παιχνίδια της εξουσίας σε ένα εύθραυστο πολίτευμα.
Με αυτά η Χρυσή Αυγή έχει κάθε δικαίωμα να αναφέρει ότι διώκεται πολιτικά και αυτό πλέον αποδεικνύεται και αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Ορισμένα σημεία της συνομιλίας Μπαλτάκου του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και του Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής

Μπαλτάκος:  Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας  δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γ...σε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστηκα».
Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γεια σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».

Κασιδιάρης: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.

ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης