Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

S&P: Αναβαθμίζεται σε ΒΒ η Navios Maritime, συμφερόντων Αγγελικής Φράγκου

S&P: Αναβαθμίζεται σε ΒΒ η Navios Maritime, συμφερόντων Αγγελικής Φράγκου
Η Standard & Poor’s αναβαθμίζει τη Navios Maritime Partners
Σχετικά Άρθρα

Η Standard & Poor’s αναβαθμίζει τη Navios Maritime PartnersΣε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Navios Maritime Partners (συμφερόντων κας Αγγελικής Φράγκου) προχώρησε η Standard & Poor’s, από «ΒΒ» σε «ΒΒ», ορίζοντας σε σταθερές τις προοπτικές επαναξιολόγησης 12μήνου (outlook).
Σύμφωνα με τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, το πιστωτικό προφίλ της Navios Maritime Partners θα συνεχίσει να επωφελείται από έναν μεγάλο και διαφοροποιημένο στόλο πλοίων και μια βάση EBITDA που θα επεκταθεί σε περίπου 800 εκατ. έως 850 εκατ. δολάρια το 2023, ξεπερνώντας τα επίπεδα του 2021.
«Η σταθερή προοπτική αντικατοπτρίζει την πρόβλεψή μας για διατηρήσιμες θετικές ταμειακές ροές τους επόμενους 12 μήνες, ενισχύοντας την οικονομική ευελιξία της Navios Partners για πιθανές διακυμάνσεις στα EBITDA, τις περαιτέρω ευκαιριακές εξαγορές πλοίων και τις απρόβλεπτες λειτουργικές οπισθοδρομήσεις.
Η Navios Partners θα συνεχίσει να επωφελείται από έναν μεγάλο και διαφοροποιημένο στόλο. Η Navios Partners πλέον κατέχει και διαχειρίζεται ένα στόλο 176 πλοίων», σχολιάζει η S&P.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης