Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Brown Brothers Harriman: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις παρέχουν στήριξη σε εκείνους που θέλουν το Brexit

Brown Brothers Harriman: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις παρέχουν στήριξη σε εκείνους που θέλουν το Brexit
Την ώρα που το στρατόπεδο υπέρ του Brexit επισημαίνει την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας με τη συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε., η μετανάστευση και οι συνοριακοί έλεγχοι έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των επιχειρημάτων τους
Τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. ή την έξοδό της από αυτή εξετάζουν σε κείμενό τους οι αναλυτές της αμερικανικής εταιρείας επενδυτικών και τραπεζικών υπηρεσιών, Brown Brothers Harriman.
Μάλιστα, δεν διστάζουν να επισημάνουν ότι εκείνοι που υποστηρίζουν το Brexit πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα στην εκστρατεία τους τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
Συγκεκριμένα, η Brown Brothers Harriman επισημαίνει τα εξής:
Την ώρα που το στρατόπεδο υπέρ του Brexit επισημαίνει την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας με τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η μετανάστευση και οι συνοριακοί έλεγχοι έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των επιχειρημάτων τους.
Τα σημερινά γεγονότα (σ.σ. οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016) κρατούν αυτά τα ζητήματα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης