Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Στο 75% η πιθανότητα συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΕΕ - Έρχεται ράλι στις μετοχές

Credit Suisse: Στο 75% η πιθανότητα συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΕΕ - Έρχεται ράλι στις μετοχές
"Το δημοψήφισμα μπορεί να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών", εκτιμά η Credit Suisse
Στο 75% τοποθετεί την πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών έως τις αρχές του δευτέρου εξαμήνου του 2015 η Credit Suisse.
"Yπάρχει πιθανότητα 75% η Ελλάδα να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της είτε στις αρχές του δευτέρου εξαμήνου, είτε και λίγο νωρίτερα", επισημαίνουν οι αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας, σε νέα έκθεσή τους, υπό τον τίτλο "2015 Midyear Global Outlook - The Final Countdown", την οποία παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Όπως προειδοποιεί, ωστόσο, η Credit Suisse, ο δρόμος προς τη συμφωνία θα είναι γεμάτος εμπόδια, γεγονός που θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη μεταβλητότητα.
Μάλιστα, οι αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, αφουγκραζόμενοι τις αλλεπάλληλες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης, υπέρ του ενδεχομένου διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
"Το δημοψήφισμα μπορεί να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών", εκτιμά η Credit Suisse.
Αμέσως μόλις επιτευχθεί συμφωνία, τα ελληνικά ομόλογα και οι ελληνικές μετοχές - που τώρα συνοδεύονται από αυξημένο αίσθημα ρίσκου - θα επιδοθούν σε ανοδικό ράλι, προβλέπει επίσης η επενδυτική τράπεζα.

(πρώτη ενημέρωση 19 Μαΐου 2015, 07:28)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης