Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CNBC: Οι Έλληνες αισθάνονται προδομένοι από τον Τσίπρα - Απειλείται η αξιοπιστία του

CNBC: Οι Έλληνες αισθάνονται προδομένοι από τον Τσίπρα - Απειλείται η αξιοπιστία του
Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού κατηγορεί ευθέως τη νέα ελληνική κυβέρνηση για υπαναχώρηση από τις προεκλογικές της εξαγγελίες
Μπορεί οι διεθνείς αγορές να επικροτούν την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο Eurogroup της Παρασκευής 20/2, όμως μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού θεωρεί πως η κυβέρνηση υπαναχώρησε από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προκειμένου να οδηγηθεί σε συμφωνία.
"Μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού εκφράζει οργή για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και την κατηγορεί για στροφή 360 μοιρών.
Πολλοί μιλούν ακόμη και για προδοσία", σχολιάζει σε νέο δημοσίευμά του το CNBC, επιχειρώντας να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, μετά τα αποτελέσματα του Eurogroup της Παρασκευής.
Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού κατηγορεί ευθέως τη νέα ελληνική κυβέρνηση για υπαναχώρηση από τις προεκλογικές της εξαγγελίες, πως θα έσκιζε τα μνημόνια και πως θα καταργούσε την τρόικα.
Η τρόικα όμως είναι ακόμη εδώ, με νέο όνομα... τους θεσμούς.
Όπως προσθέτει στο εν λόγω δημοσίευμά του το CNBC, παρά την επίτευξη συμφωνίας το βράδυ της Παρασκευής, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στο έλεος των Ευρωπαίων εταίρων της...
Αρκετοί είναι οι αναλυτές που προειδοποιούν τον νέο πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα:
Η συμφωνία που επετεύχθη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου δύναται να πλήξει την αξιοπιστία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης