Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bild: Τι ενώνει την συγκυβέρνηση της Ελλάδας - Μαζί θα σταματήσουμε την Angela Merkel…

Bild: Τι ενώνει την συγκυβέρνηση της Ελλάδας - Μαζί θα σταματήσουμε την Angela Merkel…
Ο αντι-μερκελισμός είναι η σημαία των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild
Με μηνύματα μίσους ενάντια στην Angela Merkel και την Γερμανία κινήθηκαν προεκλογικά, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Πάνος Καμμένος, αναφέρει σε δημοσίευμα της, η γερμανική εφημερίδα Bild.
Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος έχει καταφερθεί πολλάκις με αρνητικά σχόλια κατά της Καγκελαρίου, ενώ μόλις στα μέσα του Ιανουαρίου είχε υποστηρίξει ότι «δεν είμαστε τρομοκρατημένοι και δεν φοβόμαστε, ενώ η τρομοκρατία προέρχεται αποκλειστικά από τον κ. Σαμαρά, την κ. Merkel και τον κ. Schäuble»
Και τώρα, σημειώνει η Bild, ο κ. Καμμένος συγκυβερνά με τον κ. Τσίπρα, τον πνευματικό αδελφό του, με κοινό δόγμα τον αντι-μερκελισμό.
Η συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων έρχεται να ενώσει δύο ορκισμένους εχθρούς, αναφέρει η Bild, καθώς ενώνει την αριστερά με την δεξιά, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην Ευρώπη.
Μαζί δημιουργούν το αντι-μερκελικό μέτωπο, αναφέρει η εφημερίδα.
Στους στόχους: «να άρουν τα αναγκαία μέτρα λιτότητας», «να πάνε κόντρα στην Merkel και την Γερμανία», ενώ και, ως αποτέλεσμα, να ενισχύσουν τα ριζοσπαστικά κόμματα της Ευρώπης, σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, αλλά και στην Γερμανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης