Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Citigroup: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Σαμαρά - Τσίπρα ενόψει εκλογής ΠτΔ και στη σκιά του Grexit

Citigroup: Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Σαμαρά - Τσίπρα ενόψει εκλογής ΠτΔ και στη σκιά του Grexit
O Αντώνης Σαμαράς ισχυρίζεται πως έχει τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, με επίκεντρο την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την επανεμφάνιση των σεναρίων περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
"Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως ευθύνεται για την επανεμφάνιση των σεναρίων περί Grexit, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του κατηγορεί την κυβέρνηση πως ικετεύουν τις αγορές να επιτεθούν στην Ελλάδα", αναφέρει η Citigroup, σε νέα έκθεσή της, υπό τον τίτλο "2nd ECB TLTRO Take-Up Below Expectations at €129.8bn".
Όπως αναφέρει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους τα τελευταία 24ωρα, ο Αντώνης Σαμαράς ισχυρίζεται πως έχει τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναζωπυρώνει τους φόβους για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, στέλνοντας μήνυμα στις αγορές πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση πως δεν διστάζει να ικετέψει τις αγορές προκειμένου να επιτεθούν στην Ελλάδα, ώστε να προκληθεί χάος και να κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης