Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Citigroup - Το πρωτογενές πλεόνασμα οπλίζει το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης - Ενισχύεται η διαπραγματευτική δύναμη της Αθήνας έναντι των δανειστών

Citigroup - Το πρωτογενές πλεόνασμα οπλίζει το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης - Ενισχύεται η διαπραγματευτική δύναμη της Αθήνας έναντι των δανειστών
Στο σημερινό Eurogroup δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική απόφαση για την Ελλάδα
Ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος της ελληνικής κυβέρνησης διαπιστώνει η Citigroup, παρακολουθώντας στενά και βήμα προς βήμα κάθε νέα εξέλιξη που αφορά στο ελληνικό ζήτημα.
"Η διαπραγματευτική ισχύς της Αθήνας ενισχύεται" υποστηρίζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, σε νέα, σημερινή 10σέλιδη έκθεσή τους, υπό τον τίτλο "Ecofin Meeting Aims for Revised Agreement on SRM", την οποία εξασφάλισε και παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
"Tα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας οπλίζουν το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης με περισσότερη διαπραγματευτική δύναμη έναντι της τρόικας ενόψει της κρίσιμης αποπληρωμής ομολόγου τον ερχόμενο Μάιο", επισημαίνει η Citigroup.
Yπενθυμίζεται εδώ ότι η Ελλάδα κατόρθωσε να παράξει πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, ήτοι έναν χρόνο νωρίτερα από τους αρχικούς σχεδιασμούς.
Εστιάζοντας η αμερικανική τράπεζα στο σημερινό Eurogroup, αναγνωρίζει πως δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική απόφαση για την Ελλάδα αφού κυβέρνηση και τρόικα δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης