Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θα υπογράψουμε σε όλα αλλιώς θα φύγουμε από το ευρώ - Ο Καραμανλής έπρεπε να πάει φυλακή

Λεβέντης: Θα υπογράψουμε σε όλα αλλιώς θα φύγουμε από το ευρώ - Ο Καραμανλής έπρεπε να πάει φυλακή
Οι υπουργοί που έχουν τα λεφτά τους έξω να τα φέρουν μέσα υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Την πάγια θέση του για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, καθώς όπως είπε μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί η χώρα να εξέλθει από την κρίση διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, όπου διεξάγεται η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών, ο κ.Λεβέντης επανέλαβε τις πάγιες προτάσεις του για τη μείωση των υψηλών συντάξεων, για τη μείωση του αριθμού των βουλευτών, για τη μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης ενώ κάλεσε και τους υπουργούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό να τα φέρουν στην Ελλάδα.
Επιπλέον, ο κ.Λεβέντης έκανε λόγο για τη μη προβολή της Ένωσης Κεντρώων, καθώς όπως είπε το κόμμα του «κόβεται» από τα ΜΜΕ, γεγονός που «εντάσσεται σε ευρύτερο σχέδιο προκειμένου να παρουσιαστεί το ΠΑΣΟΚ ως κέντρο και να κυβερνήσει μαζί με τη ΝΔ».
Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήρισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή για την αύξηση του ελλείμματος, ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.
«Και μόνο που υπέγραψε 3% έλλειμμα στο Μάαστριχτ και το πήγε 16% έπρεπε να πάει φυλακή.
Στη Γερμανία η καγκελάριος πάει φυλακή αν ξεπεράσει το έλλειμμα, στην Ελλάδα είμαστε μία χαρά, και λιμουζίνες και τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση ο Β. Λεβέντης ανέφερε:
«Με κατηγορούν ότι είμαι με τον Σόιμπλε. Όποιος είναι υπέρ της Ευρώπης είναι με τον Σόιμπλε και εσείς είστε πατριώτες;
Αφού εσείς τα υπογράφετε όλα. Αυτές είναι τσάμπα μαγκιές. Σε όλα θα υπογράψουμε αλλιώς θα φύγουμε από το ευρώ.
Αυτή είναι η θέση μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης