Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tesla: Φιάσκο η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού - Τα τζάμια του δεν αποδείχθηκαν τόσο άθραυστα όσο υποστήριζε ο Musk

tags :
Tesla: Φιάσκο η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού - Τα τζάμια του δεν αποδείχθηκαν τόσο άθραυστα όσο υποστήριζε ο Musk
Tesla: Φιάσκο η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού
Ο E. Musk αποκάλυψε σήμερα (22/11) το ηλεκτρικό φορτηγό που η Tesla Inc. είχε έτοιμο προς διάθεση, αλλά η παρουσίαση δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς όταν τελείωσε υπήρχαν δύο θρυμματισμένα παράθυρα με το hashtag #cybertruck να γίνεται trendy στο twitter, αλλά για όλους τους λάθος λόγους.
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο επικεφαλής του σχεδιαστικού επιτελείου της Tesla von Holzhausen να παίρνει αρχικά μια βαριοπούλα και να χτυπά την πλαινή πόρτα του φορτηγού, το οποίο άντεξε στο χτύπημα αλλά μετά όλα πήγαν στραβά.
Ο von Holzhausen πήρε μια μεταλλική μπάλα στο δεξί του χέρι, πήρε φόρα και την έριξε στο φορτηγό σπάζοντας το μπροστινό παράθυρο του οδηγού, με αποτέλεσμα να εκπλαγεί το κοινό και οι θεατές που έβλεπαν την παρουσίαση από απόσταση.
Το φορτηγό βαρέως τύπου πωλείται σε τιμή που ξεκινά από 39.900 δολάρια και θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης