Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Μαγνησία στην τελική ευθεία προς τις εκλογές – Στο επίκεντρο το πρόγραμμα της ΝΔ

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Μαγνησία στην τελική ευθεία προς τις εκλογές – Στο επίκεντρο το πρόγραμμα της ΝΔ
Ο πρόεδρος της ΝΔ επιμένει να ζητά από τους πολίτες να του δώσουν ισχυρή εντολή
Περιοδεία στη Μαγνησία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, με την προεκλογική εκστρατεία να έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία καθώς απομένουν έξι ημέρες έως τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο κ.Μητσοτάκης επιμένει στο να προβάλλει το πρόγραμμα της ΝΔ και τις βασικές προβλέψεις του σχεδίου του για τη διακυβέρνηση του τόπου, αποφεύγει να μιλά για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα και επαναλαμβάνει με κάθε τρόπο και τόνο ότι θέλει ισχυρή εντολή από το ελληνικό λαό προκειμένου να «τρέξει» το πρόγραμμα του.
Βάσει του προγράμματος του ο κ.Μητσοτάκης θα φτάσει στις 11:00 το πρωί στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και στις 12:00 θα έχει συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και πολίτες, ενώ το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».
Κατόπιν ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, πριν την παραλία Αναύρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης