Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Γιατί δεν έχει ανταποκριθεί το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο;

Σπίρτζης: Γιατί δεν έχει ανταποκριθεί το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο;
Το ΚΙΝΑΛ να δώσει καθαρές απαντήσεις υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης
Το ερώτημα γιατί το ΚΙΝΑΛ δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία ενός προοδευτικού μετώπου απευθύνει ο Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος ζητά από το ΚΙΝΑΛ να δώσει καθαρές απαντήσεις.
«Η πλειοψηφία των πολιτών και πάρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και είναι να απορεί κανείς, πως ακόμη και μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, το ΚΙΝΑΛ, αντί να δει ποιος είναι ο κίνδυνος σε σχέση με μία νεοφιλελεύθερη πολιτική που δεν την κρύβουν, προς τιμή της, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μένει προσκολλημένο σε μία αντίληψη, σε μία πολιτική τακτική να θέλει να χτυπήσει τον Αλέξη Τσίπρα, και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως «η διαφορά με τη ΝΔ μπορεί να γυρίσει».
Όπως είπε, οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι τελείως διαφορετικές και διακριτές.
«Ο τρόπος που αυτές θα αναδεικνύονταν για να αποφασίσει στη συνέχεια ο ελληνικός λαός, θα ήταν, να γίνει μία μεγάλη συζήτηση πάνω στις προγραμματικές θέσεις, στα εξειδικευμένα προγράμματα, για μία σειρά από θέματα που αφορούν το αύριο και την ανάπτυξη της χώρας, και τη στάση που θα κρατήσει η χώρα σε αυτά τα κρίσιμα θέματα» είπε ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης