Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Πτωτικές τάσεις αναμένουν οι αναλυτές στο ξεκίνημα της χρηματιστηριακής εβδομάδας με χαμηλό τζίρο

tags :
Πτωτικές τάσεις αναμένουν οι αναλυτές στο ξεκίνημα της χρηματιστηριακής εβδομάδας με χαμηλό τζίρο
Η φυγή εταιρειών πλήττει το κύρος του ΧΑ και της χώρας – Αν προστεθεί και το πρόσφατο σκάνδαλο της Folli Follie η αξιοπιστία είναι εξαιρετικά χαμηλή
Πτωτικές τάσεις αναμένουν οι αναλυτές για το ξεκίνημα της χρηματιστηριακής εβδομάδας κυρίως λόγω των ανησυχιών για την Ιταλία αλλά και την απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό.
Στο ΧΑ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δημόσιες προτάσεις που είναι σε εξέλιξη και συγκεκριμένα στην Τιτάν και την Nexans και σύμφωνα με στελέχη της αγοράς η φυγή περιορίζει τις επιλογές  και πλήττει το κύρος και του ΧΑ και της χώρας.
Σύμφωνα με τη Euroxx η Τιτάν ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές πως δεν υπάρχει φορολογικό όφελος από τη μεταφορά της έδρας στο Βέλγιο και πως η μετατροπή των προνομιούχων σε κοινών γίνεται για μία σειρά από λόγους, όπως ίδια αποτίμηση, περιορισμένος αριθμός και μη συνήθης πρακτική στο Βέλγιο.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε πως η αγορά θα ανοίξει πτωτικά λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών αναφορικά με τον προϋπολογισμό της Ιταλίας.
 
Euroxx
Περιμένουμε πως οι ιταλικές ανησυχίες θα συνεχίζουν να επηρεάζουν την εγχώρια αγορά.
 
Beta
Η εγχώρια αγορά θα ανοίξει χαμηλότερα με χαμηλούς όγκους συναλλαγών που μπορούν να μετριάσουν το αρνητικό momentum.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης