Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Απώλειες 750 εκατ. από τον τουρισμό τον Αύγουστο 2016 - Ο κλάδος πληρώνει την κυβερνητική απραξία

ΝΔ: Απώλειες 750 εκατ. από τον τουρισμό τον Αύγουστο 2016 - Ο κλάδος πληρώνει την κυβερνητική απραξία
«Με αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για τα έσοδα κλείνει ο Αύγουστος, ο πιο τουριστικός μήνας του έτους, παρουσιάζοντας πτώση -9,2% σε σχέση με το 2015»
Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει εκ νέου η Νεά Δημοκρατία, αυτή τη φορά με αφορμή τα όχι και τόσο θετικά στοιχεία (link) για τον τουρισμό στη χώρα μας τον Αύγουστο 2016.
«Με αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για τα έσοδα κλείνει ο Αύγουστος, ο πιο τουριστικός μήνας του έτους, παρουσιάζοντας πτώση -9,2% σε σχέση με το 2015.
Παράλληλα, η συνολική μείωση των καθαρών ταξιδιωτικών εισπράξεων για το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου βυθίζεται κατά -7,1% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Απώλειες, που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ για την εθνική οικονομία, την ίδια ώρα, που η ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα υπονομεύεται από την άγρια κυβερνητική φοροεπιδρομή», αναφέρουν σχετικά οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Φωτεινή Αραμπατζή.
«Οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις του συνόλου των θεσμικών φορέων του τουρισμού και της Νέας Δημοκρατίας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν ξύπνησαν δυστυχώς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από το λήθαργο.
Η απραξία και η έλλειψη συγκροτημένης πολιτικής, δυστυχώς για όλους, τώρα πληρώνεται», σχολιάζουν οι βουλευτίνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης