Τελευταία Νέα
Διεθνή

FT: Υποχώρησαν κατά 1% οι πωλήσεις της Hugo Boss – Η μείωση του τζίρου ήταν 744 εκ. ευρώ

FT: Υποχώρησαν κατά 1%  οι πωλήσεις της Hugo Boss – Η μείωση του τζίρου ήταν 744 εκ. ευρώ
Αυτό οφείλεται στη μείωση των πωλήσεων στην Κίνα και στην επιβράδυνση στις ΗΠΑ λόγω και της μειωμένης ζήτησης από τους τουρίστες
H Hugo Boss αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις και τα κέρδη της μετά από ένα αδύναμο τρίτο τρίμηνο κατά το οποίο χτυπήθηκε από τη μεταβλητότητα των αναδυόμενων αγορών, γράφουν οι Financial Times.
Ο γερμανικός Όμιλος υποδημάτων εκτιμά τώρα ότι τόσο οι πωλήσεις όσο και τα κέρδη προ φόρων, τόκων, αποσβέσεων και επενδυτικών αποτελεσμάτων, θα παρουσιάσουν αύξηση μεταξύ 3% και 5% αυτή τη χρονιά.
Η Hugo Boss υποστηρίζει ότι αυτή η αναθεώρηση βασίζεται σε ένα δύσκολο τρίτο τρίμηνο κατά το οποίο οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 1% και 744 εκ. ευρώ και τα κέρδη κατά 8% και 168 εκ. ευρώ.
«Τη στιγμή που οι επιδόσεις μας στην Ευρώπη παραμένουν δυνατές και ευθυγραμμισμένες με τις προσδοκίες μας, το μομέντουμ στην Ασία και την Αμερική επιδεινώθηκε σημαντικά προς το τέλος της περιόδου» αναφέρει σχόλιο του Ομίλου και εξηγεί τους λόγους.
«Αυτό οφείλεται στις μειώσεις των πωλήσεων στην Κίνα και σε μία αρνητική εξέλιξη στα τμήματα λιανικών και χονδρικών πωλήσεων στις ΗΠΑ.
Η μείωση της ζήτησης από τους τουρίστες έπαιξε επίσης ρόλο στην επιβράδυνση που σημειώθηκε στις ΗΠΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης