Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πικρόχολος ο γερμανικός Τύπος για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Mundial - «Το παιχνίδι ήταν ένα δράμα που κατέληξε σε τραγωδία»

Πικρόχολος ο γερμανικός Τύπος για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Mundial - «Το παιχνίδι ήταν ένα δράμα που κατέληξε σε τραγωδία»
«Ο Θεοφάνης Γκέκας είναι ο πιο λυπημένος άνθρωπος της Ελλάδας»
Πικρόχολος είναι ο γερμανικός Τύπος μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
«Το παιγνίδι ήταν ένα δράμα που κατέληξε σε ελληνική τραγωδία» αναφέρει ενδεικτικά το γερμανικό περιοδικό «Kicker», στον απόηχο του ελληνικού αποκλεισμού. «Την τελευταία πράξη της, τα πέναλτι, την έζησε ο προπονητής Φερνάντο Σάντος από μακριά, μια πικρή στιγμή για τον χαρισματικό Πορτογάλο τεχνικό, στο τελευταίο του παιγνίδι στον πάγκο των Ελλήνων» συνεχίζει το περιοδικό.
Πάντως, το «Kicker» αναγνωρίζει την υπεροχή των Ελλήνων, οι οποίοι όπως υπογραμμίζει, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. «Με τον αποκλεισμό της Ελλάδας τελειώνει η εποχή Σάντος. Με την επιστροφή της ομάδας η ΕΠΟ θα ανακοινώσει το νέο προπονητή» καταλήγει το «Kicker».
«Πάλι ένα δράμα – Η Κόστα Ρίκα μετά από πέναλτι συνεχίζει» είναι ο τίτλος της «Sportschau». «Η Κόστα Ρίκα γίνεται αθάνατη μετά την πρόκριση στα πέναλτι» επισημαίνει από την άλλη, το Focus. «Ο Θεοφάνης Γκέκας είναι ο πιο λυπημένος άνθρωπος της Ελλάδας, τη στιγμή που η όλη η Κόστα Ρίκα πνίγεται στον ενθουσιασμό. Μετά από ένα δράμα με παράταση και πέναλτι η Κόστα Ρίκα για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται στους '8'» αναφέρει το περιοδικό.
«Ήταν μια μονομαχία δύο αουτσάιντερ που τα είχε όλα και στο τέλος κέρδισε η Κόστα Ρίκα στα πέναλτι» διαμηνύει παράλληλα, το «Spiegel».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης