Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Να μην τολμήσουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ να υπονομεύσουν την ασφάλεια της Ρωσίας – Δραματικά αυξημένος ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου

Zakharova: Να μην τολμήσουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ να υπονομεύσουν την ασφάλεια της Ρωσίας – Δραματικά αυξημένος ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου
«Δυστυχώς, το επίπεδο των πυρηνικών κινδύνων έχει αυξηθεί δραματικά ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της Δύσης», τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Η Ρωσία προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να μην προβούν σε ενέργειες που υπονομεύουν την ασφάλειά της, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Στέλνουμε σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προειδοποιώντας τους για πιθανές καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής τους να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ρωσίας», σημείωσε.
«Δυστυχώς, το επίπεδο των πυρηνικών κινδύνων έχει αυξηθεί δραματικά ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της Δύσης, η οποία ενσωματώνει την άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων», είπε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν σταματά ποτέ τις προσπάθειες να διασφαλίσει την πυρηνική αποτροπή.
«Εκτός αυτού, η Ρωσία επανεξετάζει τακτικά τα δόγματά της για να αξιολογήσει τη σχέση τους με τις υπάρχουσες απειλές», τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Έτσι, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της πυρηνικής αποτροπής στη Ρωσία διασφαλίζονται σε κατάλληλο επίπεδο και δεν πρέπει να αμφισβητούνται», συνέχισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης