Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πληρωμή Οφειλών Δημοσίου σε 6 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτικές Κάρτες της Marfin Egnatia Bank

tags :
Πληρωμή Οφειλών Δημοσίου σε 6 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτικές Κάρτες της Marfin Egnatia Bank
Η MARFIN EGNATIA BANK, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών και εφόσον υφίσταται διαθέσιμο πιστωτικό όριο, να καταβάλλουν τις οφειλές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο* (φόρο εισοδήματος, ΕΤΑΚ κτλ) με την πιστωτική τους κάρτα, έως και σε 6 άτοκες δόσεις, σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου της.
Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών μπορούν να καταβάλλουν τις οφειλές τους σε άτοκες δόσεις και να επωφελούνται της ειδικής έκπτωσης από το Ελληνικό Δημόσιο, για εφάπαξ καταβολές, όπου αυτή προβλέπεται .
Η δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις, η οποία  παρέχεται και σε περίπτωσης εφάπαξ εξόφλησης της οφειλής και σε περίπτωση τμηματικής εξόφλησης αυτής, προσφέρει μια οικονομική ανάσα στους κατόχους πιστωτικών καρτών της MARFIN EGNATIA BANK, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας ειδικά τώρα που καλούνται να πληρώσουν το φόρο εισοδήματος, αφού μπορούν να επιμηκύνουν το διάστημα πληρωμής, καταβάλλοντας μικρότερο ποσό, χωρίς επιπλέον τόκους.
Επιπλέον η MARFIN EGNATIA BANK, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας,  παρέχει τη δυνατότητα , σε όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, να εξοφλούν τις οφειλές τους, προς επιλεγμένες εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ασφαλιστικών εταιρειών κ.α. με πιστωτικές κάρτες της MARFIN EGNATIA BANK, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας με εφάπαξ καταβολή του ποσού.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την υπηρεσία Marfin Direct – Phone Banking στο τηλέφωνο  801-111-8-111 ή επισκεφτείτε το site www.marfinbank.gr.
Η Marfin Egnatia Bank είναι μέλος στην Ελλάδα του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας ο οποίος με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες: Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα.  Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).
Η Τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.    

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης