Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

HSBC: Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου Global Equities

tags :
HSBC: Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου Global Equities
Mέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση στη λήξη 35% για καταθέσεις σε Ευρώ και 40% για καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ 
Η  HSBC αναζητά καθημερινά νέες ευκαιρίες με επενδυτικές προοπτικές, έχοντας στόχο να τις αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των πελατών της. Με  δεδομένη τη δυναμική των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης παγκοσμίως, δημιούργησε και προσφέρει τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη “Global Equities”, που προσφέρει μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 35% για καταθέσεις σε Ευρώ και το 40% για καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ. Η ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη είναι 1%.
Πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία δέκα από τις σημαντικότερες εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, όπως οι Taiwan Semiconductor Manufacturing Co ltd, China Petroleum and Chemical Co, Petrochina Co ltd, BHP Billiton plc, Lucoil, OAO Gazprom, Petroleo Brasileiro SA, Rio Tinto plc, Singapore Telecommunications ltd, και Vale SA.
Η κατάθεση έχει 5ετή διάρκεια, διατίθεται σε Ευρώ ή Δολάριο ΗΠΑ και το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 3.000 ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ. Η προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου και θα λήξει στις 27 Απριλίου 2012.
Ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων, HSBC Ελλάδος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από τις αρχές του χρόνου το επενδυτικό κλίμα φαίνεται να αλλάζει με προοπτικές θετικές για τις χρηματιστηριακές αγορές. Στο πλαίσιο αυτό, οι κλάδοι που υποστηρίζουν και αναθερμαίνουν την αισιοδοξία των επενδυτών, δεν είναι άλλοι από εκείνους της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας εξόρυξης μεταλλευμάτων και των κατασκευών. Τέτοιοι κλάδοι, απαρτίζονται συνήθως από εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης, που αποτελούν βαρόμετρο στη διαμόρφωση των οικονομιών των χωρών στις οποίες ανήκουν. Η ΗSBC αναγνωρίζοντας στους κλάδους και στα μεγέθη των εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης μια νέα επενδυτική ευκαιρία,  δημιούργησε και προσφέρει  τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “Global Equities”».
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.  
To προϊόν διατίθεται με προμήθεια συμμετοχής και προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση.
-  Η απόδοση της κατάθεσης υπόκειται σε φορολογία (σήμερα 10%, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).
-  Το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή ή ως προτροπή για επένδυση.
-  Η κατάθεση καλύπτεται από το Financial Services Compensation Scheme του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης