Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ηλεκτρονική: Κερδίζουν το ΦΠΑ οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Bonus

tags :
Ηλεκτρονική: Κερδίζουν το ΦΠΑ οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Bonus
Πιστή στην προσπάθειά της να κάνει προσιτά τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε ολοένα και περισσότερους καταναλωτές, η Ηλεκτρονική προχωρά σε άλλη μια σημαντική προσφορά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Alpha Bank, η Ηλεκτρονική «χαρίζει» το ΦΠΑ 23% για αγορές εντοιχιζόμενων συσκευών και κλιματιστικών, στους κατόχους καρτών Alpha Bank Bonus.
Η νέα προσφορά της Ηλεκτρονικής που θα ισχύσει έως τις 10 Απριλίου, έχει σκοπό να δώσει μια επιπλέον ώθηση στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο που θα διευκολύνει τις αγορές τους ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, μέσω της προσφοράς, οι πελάτες της Ηλεκτρονικής και της Alpha Bank, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την κατάργηση ουσιαστικά της επιβάρυνσης με 23% του ΦΠΑ χρησιμοποιώντας τις κάρτες Alpha Bank Bonus για αγορές εντοιχιζόμενων συσκευών και κλιματιστικών. Με αυτό τον τρόπο, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Έλληνες καταναλωτές, η Ηλεκτρονική συνεχίζει να στέκεται δίπλα τους, προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός της ειδικής αυτής προσφοράς σε συνεργασία με την Alpha Bank είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους κατόχους  καρτών Alpha Bank Bonus να κάνουν τις αγορές τους κατά την Πασχαλινή περίοδο χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούν για την επιβάρυνση 23% του ΦΠΑ» σημείωσε η Διευθύντρια Marketing της Ηλεκτρονικής, κ. Λίνα Στοΐλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης