Προϊοντικά

Νέο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα από την ING

tags :
Νέο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα από την ING
H ING, ως δυναμική απάντηση στο αβέβαιο οικονομικό μέλλον, δημιούργησε το νέο σύγχρονο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα ING 160 Diamond, που διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά για 5 εβδομάδες, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου 2012.
To ING 160 Diamond έχει στόχο την 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη του και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα μεγιστοποίησης της απόδοσης που μπορεί να λάβει ο ενδιαφερόμενος έως και 60% του ποσού που έχει επενδύσει, κατά τη λήξη του προγράμματος.
Με ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 5.000 Ευρώ, το ING 160 Diamond λειτουργεί με την καταβολή εφάπαξ ασφαλίστρου. Το ING 160 Diamond απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μία δυναμική κίνηση για το οικονομικό τους μέλλον, καθώς μπορεί να αποτελέσει μία επένδυση για το μέλλον του παιδιού τους ή ένα επιπλέον εισόδημα για τους ίδιους, δεδομένου ότι η ηλικία έναρξης του προγράμματος είναι από 1 μηνός έως 65 ετών.
Με την απόκτηση του προγράμματος ING 160 Diamond ο ασφαλισμένος απολαμβάνει τα εξής προνόμια:
• Δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, μέσω ενός χαρτοφυλακίου 25 μετοχών διεθνών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.
• Επένδυση στον ΟΣΕΚΑ ING (L) Protected Fund 160 (Αμοιβαίο Κεφάλαιο) του Λουξεμβούργου και αποτίμηση σε νόμισμα Euro.
Το ING 160 Diamond δημιουργήθηκε ώστε να αποτελέσει μία δυναμική λύση απέναντι στην αβεβαιότητα που δημιουργεί το σημερινό περιβάλλον. Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ING βρίσκονται δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο για να του παρέχουν επαγγελματική συμβουλή και άμεση εξυπηρέτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης