Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται το Fοod for Success Conference 2014 την Τρίτη 1η Ιουλίου

tags :
Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται το Fοod for Success Conference 2014 την Τρίτη 1η Ιουλίου
Στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace
Η Palladian Communications Specialists διοργανώνει, την Τρίτη  01 Ιουλίου 2014, για πρώτη χρονιά, το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE, υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.).
Την επιμέλεια του συνεδρίου θα έχει ο δημοσιογράφος Nεκτάριος Νώτης. Στο FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το παρόν, αλλά και το μέλλον του κλάδου των τροφίμων & ποτών, σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται ραγδαία.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης, ο Ειδικός Γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρης Ιατρίδης, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε. κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ο CEO της EY κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της 3A κ. Νίκος Καραγεωργίου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ABC Factors κ. Μαρία Ράικου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Farmers Republic κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο Οικονομικός Διευθυντής της Green Cola κ. Γιάννης Γρίσπος, ο Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κ. Alexander Koch,  o Marketing Manager της DHL Forwarding κ. Κώστας Κιαπέκος και η Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. Δρ Κέλλυ Καλαντζή, θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις που σηματοδότησε η οικονομική κρίση, τις κανονιστικές ρυθμίσεις, καθώς και τις ευκαιρίες και προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Θεματoλογία:
Πάνελ I:  ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
Πάνελ II: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Πάνελ III: MARKETING: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Πάνελ IV: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης