Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ταξιδέψτε φέτος το καλοκαίρι στις διάσημες Κυκλάδες με τα πλοία της Blue Star Ferries γιατί …οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!

tags :
Ταξιδέψτε φέτος  το καλοκαίρι στις διάσημες Κυκλάδες με τα πλοία της Blue Star Ferries γιατί …οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!
Με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά
Ταξιδέψτε με τα Blue Star Paros, Blue Star Naxos και Blue Star Delos στις διάσημες Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα) με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να ταξιδέψετε  καθημερινά το πρωί από Ραφήνα για Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Ίο με το Blue Star Ithaki (ισχύει από 27/06/14 έως 07/09/14). 
Σας προσκαλούμε στο πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι. Τα πλοία της Βlue Star Ferries σας προσφέρουν άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.
Ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας ή απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό.  Για το γεύμα σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο Goody’s.
Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα BLUE STAR FERRIES.
Διασκεδάστε με video games, συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών  από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

TIPS:
•    Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα*.
•    Γίνεται μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.
•    Εάν είστε κάτοχος κάρτας SeaSmiles, κερδίστε 20% έκπτωση στο Ι.Χ. σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www. seasmiles.com

(* δεν διατίθενται καμπίνες στο Blue Star Ithaki)
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή Blue Star Ferries, τηλ. :18 130, www. bluestarferries.com

Σας καλωσορίζουμε στα πλοία μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!
BLUE STAR FERRIES , κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

www.bankingnews.gr BLUE STAR FERRIES , κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης