Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

COSMOTE - Το νέο Jumping Fish Artist επιλέγει το κοινό στην ανανεωμένη την πλατφόρμα μουσικής

tags :
COSMOTE - Το νέο Jumping Fish Artist επιλέγει το κοινό στην ανανεωμένη την πλατφόρμα μουσικής
Που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικού
Τον επόμενο Jumping Fish Artist θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το κοινό μέσα από το ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE, την πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς.
Αυτή τη φορά οι επισκέπτες του Jumping Fish θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες Echo Train, The Partimers και Daphne and the Fuzz, ψηφίζοντας στο www.jumpingfish.gr μέχρι και τις 30 Ιουνίου.
Οι Echo Train, μία φολκ ροκ μπάντα, συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι “Fire”, οι Partimers που συνδυάζουν nu disco και 80s electronica ήχους συμμετέχουν με το τραγούδι “Much More” και οι μπλουζ-ροκ Daphne and the Fuzz με το τραγούδι “F.M.R”. Τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν, αντίστοιχα, από τη συντάκτρια του jumpingfish.gr, Κέλλυ Παπακωνσταντίνου, το MAD TV και τον Κωστή Μαραβέγια.
Το ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούριες προτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα, να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists. Παράλληλα, συνεχίζει τις μόνιμες στήλες και την καθιερωμένη αρθρογραφία από την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα, φιλοξενεί αποκλειστικότητες, διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την πλήρως ανανεωμένη agenda του.
Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα 33 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου και Penny and the Swingin’ Cats.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης