Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τράπεζα Πειραιώς - Νέα Συμφωνία για Συμβολαιακή Γεωργία στo βαμβάκι με την «SKL-Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε »

tags :
Τράπεζα Πειραιώς - Νέα Συμφωνία για Συμβολαιακή Γεωργία στo βαμβάκι με την «SKL-Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια  Α.Τ.Β.Ε.Ε »
Οι εγκαταστάσεις της «SKL - Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε.» βρίσκονται στη Λειβαδιά  και η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία βάμβακος
Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βαμβακιού του Νομού Βοιωτίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «SKL - Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε »
H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στην καλλιέργεια του βαμβακιού, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος  από την εταιρία.
Οι εγκαταστάσεις της «SKL - Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε.» βρίσκονται στη Λειβαδιά  και η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία βάμβακος και την εμπορία δημητριακών καρπών.
Αποστολή της εταιρείας είναι να συνδέσει την τοπική παραγωγική βάση με την εθνική και την παγκόσμια οικονομία, με σεβασμό στο προϊόν, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία της, προσθέτει αξία στην αγροτική παραγωγή, αναπτύσσει δεσμούς αμοιβαιότητας με τους καλλιεργητές, και συμβάλλει στην πρόοδο της τοπικής οικονομίας.
Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.  
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.
Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης