Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η ελληνική μπύρα ζ εζα premium pilsener χορηγός απόλαυσης στα 5|25 Live Sessions του Εν Λευκώ 87,7

tags :
Η ελληνική μπύρα ζ εζα premium pilsener χορηγός απόλαυσης στα 5|25 Live Sessions του Εν Λευκώ 87,7
Βραδιές γεμάτες συναίσθημα, όμορφες μελωδίες και την premium γεύση της ελληνικής μπύρας ζ εζα premium pilsener
Η ελληνική μπύρα ζ εζα premium pilsener είναι ο χορηγός απόλαυσης της πέμπτης σεζόν των 5|25 Live Sessions στο Live Stage του Εν Λευκώ 87,7 παρέα με αγαπημένα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, για 5 λεπτά συνέντευξης και 25 λεπτά απόλυτης ζωντανής μουσικής εμπειρίας. 
Την αυλαία των 5|25 Live Sessions άνοιξε η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Αθηνά Ανδρεάδη, την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, όμορφες μελωδίες και την premium γεύση της ελληνικής μπύρας ζ εζα premium pilsener.
Με μια ζωντανή εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από πάθος και αμεσότητα, η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να παρασύρει το κοινό της, τόσο στα δικά της τραγούδια όσο και σε διασκευές γνωστών επιτυχιών ξένων καλλιτεχνών.
Για μια ακόμη χρονιά, η σκηνή των 5|25 Live Sessions του Εν Λευκώ 87,7 πρόκειται να φιλοξενήσει πολλά σημαντικά ονόματα καλλιτεχνών για εναλλακτικές μουσικές εμφανίσεις, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην έννοια του live. Τ
την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, επόμενη καλεσμένη θα είναι η πολυβραβευμένη τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Dee Dee Bridgewater, η οποία υπόσχεται να χαρίσει στους ακροατές του σταθμού μια μαγική βραδιά, πάντα με την χορηγία απόλαυσης της μπύρας ζ εζα premium pilsener.
Προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, η νέα ελληνική premium μπύρα καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα και μια από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες υψηλής ποιότητας.
Πρόκειται για τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers, με βασικό σημείο διαφοροποίησής της, την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5,2% vol.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης