Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης: Νέες παραλαβές προϊόντων πρώτης ανάγκης

tags :
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης: Νέες παραλαβές προϊόντων πρώτης ανάγκης
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, εν μέσω ολοένα αυξανόμενης ζήτησης από οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανάσιου Ζούτσου, έγινε η παραλαβή λαδιού, ζάχαρης και γάλακτος συμπυκνωμένου, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες και καίριες ανάγκες 380 και πλέον οικογενειών που ανά μήνα προμηθεύονται τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης - διατροφής, υγιεινής και ένδυσης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω προϊόντα αγοράστηκαν με ίδια κεφάλαια του Δήμου Παλλήνης. Ωστόσο, οι αυξανόμενες ανάγκες, αλλά και οι επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες Εορτές, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάνιος Ζούτσος, απευθύνει έκκληση προσφοράς προς όλους τους κατοίκους, συλλογικούς φορείς, σχολεία και ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής μας, προκειμένου να ενισχύσουν με τρόφιμα κάθε κατηγορίας το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει των Χριστουγεννιάτικων Εορτών.
«Εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε πάντα δίπλα στους οικονομικά ασθενέστερους και πάντα θα προσπαθούμε να καλύπτουμε εξ’ ιδίων τις ανάγκες. Στην  κάλυψη όμως των αναγκών αυτών, που ολοένα μεγαλώνουν, πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι. Ας βοηθήσει λοιπόν ο καθένας από μας όπως μπορεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στόχος είναι η αξιοπρεπής διαβίωση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες ημέρες  των Χριστουγέννων, αλλά ακόμα περισσότερο η διατήρηση της συνοχής της οικογένειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης