Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Παπαρήγα: Οι αυξήσεις στην ΔΕΗ θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αφαίμαξη και εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων

Παπαρήγα: Οι αυξήσεις στην ΔΕΗ θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αφαίμαξη και εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων
Για τον κίνδυνο της περαιτέρω αφαίμαξης και εξόντωσης των λαϊκών στρωμάτων προειδοποίησε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα, αναφερθείσα στις επικείμενες αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.
Ειδικότερα, σε επίκαιρή ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, η κ. Παπαρήγα διαμήνυσε πως «οι αυξήσεις αυτές σε συνθήκες διογκωμένης ανεργίας και σε συνδυασμό με την νέα φοροαφαίμαξη, τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ολοένα και μεγαλύτερη επιβάρυνση για φάρμακα, ιατρικές υπηρεσίες, τις σπουδές και τη μόρφωση, οδηγούν κυριολεκτικά στην εξόντωση τα πλατιά λαϊκά στρώματα».
Παράλληλα, διέτεινε πως «το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτήν την πολιτική και καλεί το λαό να εντείνει την πάλη του για την αποτροπή αυτών των αντιλαϊκών μέτρων και ταυτόχρονα προβάλει την ανάγκη για έναν άλλον δρόμο ανάπτυξης με έναν ενιαίο αποκλειστικά κρατικό φορέα ενέργειας που θα υπηρετεί το σύνολο των λαϊκών αναγκών και θα διασφαλίσει την δραστική μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου και του πετρελαίου θέρμανσης της λαϊκής οικογένειας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης