Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Σαμαράς: Αν έκανα πίσω με τις διαγραφές τι πρωθυπουργός θα γινόμουν; - Το δίλημμα ήταν σωτηρία ή χρεοκοπία

Σαμαράς: Αν έκανα πίσω με τις διαγραφές τι πρωθυπουργός θα γινόμουν; - Το δίλημμα ήταν σωτηρία ή χρεοκοπία
Συνάντηση με περίπου 60 προέδρους Νομαρχιακών Διοικητικών Επιτροπών της ΝΔ (ΝΟΔΕ) είχε αργά το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς στα γραφεία του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τους λόγους που τον οδήγησαν στη χθεσινή του στάση στη βουλή τονίζοντας πως το δίλημμα ήταν "αμφίβολη σωτηρία ή ακραία χρεοκοπία".
Όσον αφορά τις διαγραφές ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως από τη στιγμή που είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και είχε επισημάνει το διακύβευμα που υπήρχε για τη χώρα, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει πίσω.
"Αν έκανα πίσω τι Πρωθυπουργός θα γινόμουν;", διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης