Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο Carvalho από την Eurobank στην Aspis Bank

tags :
Ο Carvalho από την Eurobank στην Aspis Bank

Με στρατηγικό στόχο για το 2010 την ανάπτυξη των εργασιών, την αύξηση εσόδων και τη βελτίωση της παραγωγικότητας αναλαμβάνει, από 1η Δεκεμβρίου 2009, καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης, αναφερόμενος απευθείας στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, της Aspis bank  ο κ. Pedro da Silva Carvalho.

 

O  Pedro γεννήθηκε το 1963 και είναι Πορτογαλικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Λισαβόνας και κάτοχος διπλώματος ΜΒΑ του Κολλεγίου HEC στο Παρίσι.

Από το 1992 και για τέσσερα χρόνια εργάστηκε ως Manager στη συμβουλευτική εταιρία “Accenture”, στην Πορτογαλία, με εξειδίκευση στον τομέα του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης Τραπεζικών Εργασιών.
Το διάστημα από το 1997 μέχρι το 1999 εργάστηκε στη Eurobank ως υπεύθυνος της λειτουργικής συγχώνευσης των πραγματοποιθεισών εξαγορών Τραπεζών.

Από το 2000 έως και το 2006 υπήρξε Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος Καταναλωτικής Πίστης στην Πορτογαλική Τράπεζα “Banco BPI”.

Από το 2007 και μέχρι πρόσφατα, ο Pedro εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικής Πίστης για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια της “Eurobank-Cards”

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης